El monestir de Sant Cugat proposa una innovadora visita: l’Impro-claustre. En aquesta visita única, els visitants són els que decideixen el contingut de la visita, no el guia.

Veure l'experiència

El modernisme és present en molts indrets i racons de Mataró. Per conèixer-los millor, l’ajuntament de la vila et proposa la Ruta Modernista, un recorregut que et porta a descobrir part de l’obra de Gaudí i Puig i Cadafalch entre rajoles i ferro forjat.

Veure l'experiència

Coneix de prop l’ampli patrimoni industrial català. La Setmana del Turisme Industrial de Terrassa obre les portes a tot el públic que vulgui descobrir com era i com és el teixit productiu català.

Veure l'experiència

Voleu passar una mica de por? Al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei ho teniu garantit. El leitmotiv de l’edició d’aquest any és La mirada surrealista i té dues pel·lícules protagonistes: Un chien andalou i Blue Velvet.

Veure l'experiència

Imagina’t que retrocedeixes en el temps i et trobes de sobte cent anys enrere. Aquesta és la sensació que viuràs si t’acostes a visitar la colònia Güell durant la celebració de la festa modernista.

Veure l'experiència

A Vilafranca del Penedès pots combinar el món casteller i el món del vi en una experiència que a més també ofereix una mica d’història i gastronomia de la vila.

Veure l'experiència

Imagina’t tres dies d’oci i activitats per fer en família sense que hagis de preocupar-te de res. El 2019 torna a Catalunya l’Hola Família!

Veure l'experiència

A l’estiu, quan es fa fosc a Sant Cugat, el misteri protagonitza les Nits de llegendes al monestir de Sant Cugat. En aquestes visites guiades, a porta tancada, coneixeràs moltes de les històries que s’amaguen rere aquests murs mil·lenaris.

Veure l'experiència

Vespres d’estiu harmonitzats amb bona música. El Festival Tast de Jazz de Mataró et proposa passar les nits de finals d’estiu a la fresca, fent un petit tastet i escoltant temes interpretats per formacions destacades del panorama nacional i internacional. També hi participen joves talents d’aquest gènere musical.

Veure l'experiència

Per la Festa Major de Mataró se celebra la Diada Castellera de les Santes, una de les jornades més importants del calendari casteller de Catalunya.

Veure l'experiència

La colla castellera Minyons de Terrassa organitza la Diada del Patrimoni per donar suport a la candidatura de la Seu d’Ègara, perquè sigui reconeguda com a Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO.

Veure l'experiència

Et ve de gust un cap de setmana en una casa rural amb tast de vins inclòs? Aquest estiu vols llogar un veler i navegar per la Costa Brava? Amb el bon temps els dies s’allarguen i tens més ganes de sortir a gaudir de l’aire lliure i de conèixer nous indrets.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...>