Descobreix l’elegància i la naturalitat d’una petita gran denominació d’origen de Catalunya, la d’Alella. Emprèn aquest viatge a la singularitat vinícola de Costa Barcelona. A través d’experiències enoturístiques comprovaràs la dedicació i el compromís dels seus cellers amb vistes al mar.

Veure l'experiència

Creus que mariden bé el ioga i el vi? Esbrina-ho en aquesta ruta d’un dia per Costa Barcelona. Un recorregut per la gastronomia marinera i l’enoturisme on també practicaràs una nova modalitat d’aquesta activitat física que enforteix cos i ment.

Veure l'experiència

L’ambient mariner i la cultura popular defineixen Vilanova i la Geltrú. Una vila marinera de Costa Barcelona que ha modelat la seva personalitat amb el mar com a gran protagonista. Ja al segle XIX, el seu barri de pescadors era conegut com l’Havana xica per la seva relació amb els indians que van marxar a fer …

Veure l'experiència

Sitges és vibrant i sorprenent. Una vila de Costa Barcelona que s’ha convertit en tot un referent de la cultura a escala internacional sense perdre la seva essència marinera. Passejar pels carrers de Sitges és caminar per un dels bressols culturals més destacats de la Catalunya del segle XX. Aquí es troba el Museu del Cau Ferrat, …

Veure l'experiència

La vida d’Arenys de Mar gira entorn al mar. Pescar, nedar o navegar són algunes de les activitats que ofereix. Ubicada a 30 minuts de Barcelona, aquesta vila marinera té un dels ports pesquers i esportius més importants de la costa catalana.

Veure l'experiència

A mitjans del segle XIX, Terrassa va ser una de les ciutats catalanes a l’avantguarda en creixement industrial. L’aparició de moviments culturals com el modernisme i el noucentisme i la construcció de fàbriques, edificis de serveis i seus d’institucions van modificar la fesomia de la ciutat.

Veure l'experiència

Et presentem 40 propostes per recórrer el territori de Catalunya i viure una experiència immersiva que et farà conèixer, experimentar, emocionar-te, aprendre, descobrir… És com fer molts viatges en un de sol.

Veure l'experiència

Et proposem 16 escapades de 2 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

L’exclusivitat i la singularitat defineixen aquesta ruta de dos dies per Costa Barcelona. Un menú degustació amb estrella Michelin maridat amb el modernisme atípic de Gaudí i la Fórmula 1. Una proposta irresistible.

Veure l'experiència

Posa’t a punt per a nous reptes amb aquesta ruta que combina el tenis d’alta competició amb una ruta de MTB pels límits de Barcelona. Un programa intensiu per gaudir del teu esport favorit en els escenaris naturals de Costa Barcelona.

Veure l'experiència

L’herència romana i el modernisme imprimeixen caràcter a aquesta ruta d’oci per Barcelona. Un recorregut on la cuina catalana també es converteix en art. Vine a assaborir el menú gastronòmic i cultural de Barcelona.

Veure l'experiència

Et proposem 9 escapades de 3 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 ...>