Arqueolític et proposa una excursió molt especial a la Mola, la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.

Veure l'experiència

La 37a Temporada BBVA de Dansa converteix el Centre Cultural Terrassa en l’espai de referència per als amants de la dansa a Catalunya durant tot l’any. Presenta la programació més extensa fins ara, amb grans produccions nacionals i internacionals.

Veure l'experiència

T’agradaria conèixer l’estil de vida que caracteritzava Terrassa durant el segle XIX i principis del XX? Aquesta ruta guiada et portarà pels racons més interessants que va deixar la Revolució Industrial als carrers terrassencs.

Veure l'experiència

Al municipi de Sant Pol de Mar es fa un tribut al mar Mediterrani i al món de la pesca amb una fira a tocar de la platja. Podràs trobar-hi parades amb productes artesanals, maquetes, estris de pesca, àpats típics mariners i també activitats com tallers, xerrades i demostracions d’oficis entorn a la temàtica principal.

Veure l'experiència

A Terrassa t’espera un conjunt monumental amb més de 1.500 anys d’història, integrat per diferents espais, elements i col·leccions del patrimoni cultural terrassenc.

Veure l'experiència

El monestir de Sant Cugat proposa una innovadora visita: l’Impro-claustre. En aquesta visita única, els visitants són els que decideixen el contingut de la visita, no el guia.

Veure l'experiència

El modernisme és present en molts indrets i racons de Mataró. Per conèixer-los millor, l’ajuntament de la vila et proposa la Ruta Modernista, un recorregut que et porta a descobrir part de l’obra de Gaudí i Puig i Cadafalch entre rajoles i ferro forjat.

Veure l'experiència

Coneix de prop l’ampli patrimoni industrial català. La Setmana del Turisme Industrial de Terrassa obre les portes a tot el públic que vulgui descobrir com era i com és el teixit productiu català.

Veure l'experiència

Imagina’t que retrocedeixes en el temps i et trobes de sobte cent anys enrere. Aquesta és la sensació que viuràs si t’acostes a visitar la colònia Güell durant la celebració de la festa modernista.

Veure l'experiència

A Vilafranca del Penedès pots combinar el món casteller i el món del vi en una experiència que a més també ofereix una mica d’història i gastronomia de la vila.

Veure l'experiència

Imagina’t tres dies d’oci i activitats per fer en família sense que hagis de preocupar-te de res. El 2019 torna a Catalunya l’Hola Família!

Veure l'experiència

Vespres d’estiu harmonitzats amb bona música. El Festival Tast de Jazz de Mataró et proposa passar les nits de finals d’estiu a la fresca, fent un petit tastet i escoltant temes interpretats per formacions destacades del panorama nacional i internacional. També hi participen joves talents d’aquest gènere musical.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 8 ...>