Els pessebres vivents formen part de les tradicions del Nadal a Catalunya. Estan documentats des del segle XIV i des de llavors s’hi han continuat celebrant.

Veure l'experiència

Des de fa anys, Catalunya aposta per un turisme de proximitat a l’abast de tothom. Per aquest motiu, el vídeo promocional de la Campanya El viatge de la teva vida incorpora el llenguatge de signes en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i en el sistema internacional de signes.

Veure l'experiència

El Camí Ignasià és la ruta europea que recrea el camí i la conversió de Sant Ignasi de Loiola, fundador de la comunitat jesuïta, en el seu pelegrinatge a Jerusalem l’any 1522. Al juliol es va acabar la celebració de l’Any Jubilar del camí. Manresa també celebra enguany els 500 anys de l’estada de Sant …

Veure l'experiència

En la jornada castellera de Sant Fèlix, les colles locals de Vilafranca del Penedès i les colles convidades s’ajunten per aixecar els seus millors castells, torres i pilars.

Veure l'experiència

Organitzat per Vinseum, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, el Most és una bona oportunitat de maridar el món del vi amb el cinema.

Veure l'experiència

Nascut el 1968 com a 1a Setmana Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror, el Festival s’ha convertit en una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències en aquest tipus de cinema així com les noves tecnologies aplicades a la producció audiovisual.

Veure l'experiència

La Setmana Santa és una de les festivitats més autèntiques i amb més tradició de Catalunya. En diverses poblacions se celebren manifestacions religioses populars com processons, viacrucis i representacions de la Passió.

Veure l'experiència

Arreu de Catalunya, la nit del 23 al 24 de juny se celebra la Revetlla de Sant Joan, un esdeveniment que uneix la diada de Sant Joan amb la nit més curta de l’any. En aquesta nit màgica se celebra el solstici d’estiu, que és dos dies abans: el 21 de juny.

Veure l'experiència

Al llarg de l’any, a Catalunya se celebren diversos esdeveniments relacionats amb la cultura i les tradicions més arrelades. Fires, diades castelleres, festes majors, festivals, processons… totes formen part del patrimoni festiu popular i cultural català.

Veure l'experiència

El Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges va començar com a prova esportiva i s’ha acabat convertint en un esdeveniment popular molt vistós.

Veure l'experiència

La Passió és una representació teatral de la vida, mort i resurrecció de Jesucrist. Les més importants que es fan a Catalunya són les d’Esparreguera i la d’Olesa de Montserrat.

Veure l'experiència

El Carnestoltes és una festa popular molt celebrada arreu de Catalunya. El seu origen es remunta a les antigues festes paganes que se celebraven en l’època dels grecs i els romans coincidint amb l’arribada de la primavera.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5