Rupit és una vila de conte, de 285 habitants, amb cases de pedra integrades en el paisatge que les envolta. Les seves façanes de pedra, acolorits balcons de fusta, teulades a dues aigües i carrers empedrats conviden a fer una passejada pel passat medieval d’aquest poble amb encant. Un cop creuat el pont penjant, que uneix …

Veure l'experiència

Taüll és un poble petit, però de gran valor arquitectònic i artístic. Ubicat als Pirineus de Catalunya i envoltat de muntanyes, acull un tresor: dues de les esglésies romàniques de la Vall de Boí, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 2000.

Veure l'experiència

La Zona Volcànica de la Garrotxa està formada per extensos boscos i cràters de volcà del color coure de la lava. Aquest singular paisatge dels Pirineus de Catalunya amaga joies com el poble de Santa Pau, que permet viatjar a l’Edat Mitjana a través de carrerons empedrats, muralles i edificis històrics.

Veure l'experiència

Et presentem 40 propostes per recórrer el territori de Catalunya i viure una experiència immersiva que et farà conèixer, experimentar, emocionar-te, aprendre, descobrir… És com fer molts viatges en un de sol.

Veure l'experiència

Et proposem 16 escapades de 2 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

Gaudeix d’una jornada envoltat de natura i fauna salvatge dels Pirineus de Catalunya. Descobreix el seu paisatge i el seu llegat barroc a vista d’ocell o sobre dues rodes. Solsona et convida a conèixer el seu entorn més natural.

Veure l'experiència

Apunta’t a aquesta ruta del romànic d’altura. Una ruta per esglésies i pobles medievals. Un camí històric que van recórrer molts exiliats en la seva fugida cap a França. Un recorregut espiritual pel patrimoni natural i artístic de la vall de Camprodon.

Veure l'experiència

Descobreix als Pirineus de Catalunya una autèntica joia del romànic. Un complex arquitectònic d’esglésies que gairebé toquen el cel, considerat un dels més importants del món. Descobreix l’art més genuí de l’alta muntanya catalana a la Vall de Boí.

Veure l'experiència

Endinsa’t al cor dels Pirineus de Catalunya en aquesta ruta. Un recorregut on els paisatges mediterranis de Costa Barcelona donen pas als de muntanya. On les esglésies romàniques comparteixen protagonisme amb senders històrics i refugis d’alta muntanya. Gaudeix de la cultura natural.

Veure l'experiència

Natura i enoturisme es donen la mà en aquesta ruta que baixa dels Pirineus de Catalunya fins als Paisatges de Barcelona. L’interior de Catalunya t’obre les portes del seu entorn natural, amanit de barraques de pedra seca, senyals d’identitat de la DO Pla de Bages. També de muntanyes singulars com la de Montserrat i el …

Veure l'experiència

Et proposem 9 escapades de 3 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

Et proposem 10 escapades de 4 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...>