Els Garau volen combinar l’esbarjo amb l’aprenentatge de les més petites. Una jornada marinera a la vora del mar és la seva elecció. El destí: Calella, a Costa Barcelona.

Veure l'experiència

La Marta i la seva parella són amants del modernisme i volen descobrir l’essència de Reus, ciutat natal de Gaudí, i visitar els racons on va créixer aquest geni de l’arquitectura.

Veure l'experiència

Tots dalt del cotxe, els Conde es dirigeixen emocionats a viure una aventura en plena natura. Amb ganes d’aprendre i molt motivats, arriben a la Pobla de Segur, al Pallars Jussà. D’aquí s’endinsaran, acompanyats d’un guia local, per la Reserva Nacional de Boumort.

Veure l'experiència

Descarregar tensions i sentir l’adrenalina és el que busquen l’Anna i els seus amics. Volen visitar un lloc nou i provar una experiència per recordar.

Veure l'experiència

La Rebeca, la parella del Xavier, no ha tastat mai els cargols i li encanta tot el que està relacionat amb el món del vi. Així que, amb l’excusa del primer aniversari de parella, el Xavier ha preparat un pla sorpresa: una experiència enoturística que els portarà per les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

Als Pirineus de Catalunya caminar a l’aire lliure és un plaer que s’acompanya de cultura i gastronomia. Els Festivals de Senderisme dels Pirineus se celebren entre la primavera, l’estiu i la tardor.

Veure l'experiència

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut que explora de nord a sud i d’est a oest el territori. És un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

Veure l'experiència

Els Pirineus de Catalunya tenen rutes de senderisme per a tots els nivells, amb durades que poden anar dels 90 minuts a les nou hores, i que transcorren per paisatges molt diferents. “Movent-te en una franja de territori relativament petita, tens una diversitat de paisatges absolutament espectacular”, afirma Josep Llusà, adjunt de l’àrea de territori …

Veure l'experiència

A la majoria de coses se’ls pot donar un segon ús. Això mateix és el que han fet en algunes estacions d’esquí dels Pirineus de Catalunya amb la màquina trepitjaneu.

Veure l'experiència

Gaudir dels parcs naturals i les muntanyes dels Pirineus de Catalunya és un gran plaer, però no hem d’oblidar que les condicions a la natura són canviants, tant pel que fa al clima com al terreny. Els guies de natura són una gran opció per fer sortides sense risc, ja que garanteixen la teva seguretat …

Veure l'experiència

T’has plantejat fer una activitat divertida a la neu en família o amb amics? Anima’t i descobreix el teu costat esquimal aprenent a construir un iglú als Pirineus de Catalunya. 

Veure l'experiència

Entre valls i muntanyes s’amaguen petites viles de postal que guarden cultura, tradició, arquitectura i molta història. Es troben aïllades de les grans multituds i passejar entre els seus edificis de pedra i els paisatges pirinencs és una experiència única.

Veure l'experiència

1 2 3