El Clàssica Jove de Vic és un cicle que vol fomentar la cultura musical clàssica entre el públic jove amb la col·laboració de l’Escola de Música i el Conservatori de Vic. L’edició d’enguany està dedicada a Beethoven amb motiu dels 250 anys de l’aniversari del seu naixement.

Veure l'experiència

El mercat era el centre neuràlgic de les viles medievals, allà on tot passava. El Mercat Medieval de Vic no és una excepció.

Veure l'experiència

Les parròquies de les esglésies barroques de la Pietat, del Carme i de Sant Domènec són els escenaris de la XVI edició del Festival BBVA de Música Religiosa.

Veure l'experiència

Viu el silenci d’una tradició assistint a la Processó dels Armats de Vic aquesta Setmana Santa, també coneguda com processó dels Dolors o del Silenci.

Veure l'experiència

Apunta’t a la Transéquia 2020 de Manresa, una ruta que des del 1985 commemora la construcció d’una obra cabdal del patrimoni civil medieval de Catalunya: la Séquia.

Veure l'experiència

Què converteix Catalunya i Noruega en dues regions sorprenentment similars, tot i els milers de quilòmetres que les separen? Trobaràs la resposta a la nova exposició d’art medieval que presenta el Museu Episcopal de Vic.

Veure l'experiència

Rupit és una vila de conte, amb cases de pedra integrades en el paisatge que les envolta. Aquest poble d’origen medieval et convida al seu centre històric perquè coneguis de prop les anècdotes i llegendes que amaguen els seus carrers i llocs més emblemàtics.

Veure l'experiència

Durant l’últim cap de setmana de l’any, els carrers de Rupit amaguen un pessebre vivent de grans dimensions. I és que per Nadal, més d’una vintena d’escenes es reparteixen pels carrers per representar el naixement de Jesús amb gent del poble. 

Veure l'experiència

A la ruta El cel del Barroc tot gira al voltant d’aquest corrent artístic i cultural. Els retaules, el menjar i fins i tot el cel. Acompanyat d’un guia expert descobriràs la petjada del barroc a la zona Paisatges Barcelona i als Pirineus.

Veure l'experiència

Puja a un 4X4 i, acompanyat d’un guia local, descobriràs la Vall de Sau i el Collsacabra, en una ruta que promet aventures, història i fins i tot bandolers.

Veure l'experiència

Et ve de gust un cap de setmana en una casa rural amb tast de vins inclòs? Aquest estiu vols llogar un veler i navegar per la Costa Brava? Amb el bon temps els dies s’allarguen i tens més ganes de sortir a gaudir de l’aire lliure i de conèixer nous indrets.

Veure l'experiència

La cultura popular i les músiques del món tenen una cita a la Fira Mediterrània de Manresa.

Veure l'experiència

1 2 3