Els pessebres vivents formen part de les tradicions del Nadal a Catalunya. Estan documentats des del segle XIV i des de llavors s’hi han continuat celebrant.

Veure l'experiència

Des de fa anys, Catalunya aposta per un turisme de proximitat a l’abast de tothom. Per aquest motiu, el vídeo promocional de la Campanya El viatge de la teva vida incorpora el llenguatge de signes en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i en el sistema internacional de signes.

Veure l'experiència

El Camí Ignasià és la ruta europea que recrea el camí i la conversió de Sant Ignasi de Loiola, fundador de la comunitat jesuïta, en el seu pelegrinatge a Jerusalem l’any 1522. Al juliol es va acabar la celebració de l’Any Jubilar del camí. Manresa també celebra enguany els 500 anys de l’estada de Sant …

Veure l'experiència

A principis d’octubre, la cultura popular, les arts escèniques i les músiques del món tenen una cita a la Fira Mediterrània de Manresa.

Veure l'experiència

Amb motiu de la celebració del Mercat Medieval de Vic, la primera setmana de desembre, els carrers del centre històric de la vila s’engalanen per recrear aquesta època.

Veure l'experiència

La Festa del Pi, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional de Catalunya, se celebra el mes de desembre en honor a la patrona de Centelles, Santa Coloma. El seu origen es remunta a l’any 1620.

Veure l'experiència

Coneix de prop l’ampli patrimoni industrial català. La Setmana del Turisme Industrial de Terrassa obre les portes a tot el públic que vulgui descobrir com era i com és el teixit productiu català.

Veure l'experiència

Arreu de Catalunya, la nit del 23 al 24 de juny se celebra la Revetlla de Sant Joan, un esdeveniment que uneix la diada de Sant Joan amb la nit més curta de l’any. En aquesta nit màgica se celebra el solstici d’estiu, que és dos dies abans: el 21 de juny.

Veure l'experiència

Al llarg de l’any, a Catalunya se celebren diversos esdeveniments relacionats amb la cultura i les tradicions més arrelades. Fires, diades castelleres, festes majors, festivals, processons… totes formen part del patrimoni festiu popular i cultural català.

Veure l'experiència

Els animals són els grans protagonistes de la festa dels Tres Tombs. Aquesta se celebra, en honor a Sant Antoni Abat, el dissabte següent al dia 17 de gener, data en què va morir.

Veure l'experiència

A Catalunya hi ha 14 pobles que conserven el seu atractiu arquitectònic en harmonia amb el paisatge únic que els envolta. Són els Pobles amb Encant. Nuclis que no superen els 2.500 habitants i que conserven la seva essència i autenticitat.

Veure l'experiència

Descobreix l’essència de Catalunya visitant les seves Ciutats amb Caràcter. Aquestes viles tenen una personalitat pròpia i són molt actives culturalment. Totes destaquen pel seu caràcter històrico-cultural, enogastronòmic o artístico-creatiu. Ofereixen al visitant una experiència completa.

Veure l'experiència

1 2 3