Catalunya, el viatge més accessible i emocionant

Des de fa anys, Catalunya aposta per un turisme de proximitat a l’abast de tothom. Per aquest motiu, el vídeo promocional de la Campanya El viatge de la teva vida incorpora el llenguatge de signes en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i en el sistema internacional de signes.

A Catalunya l’objectiu és que tothom que la visiti, independentment de les seves condicions, gaudeixi d’una experiència turística completa… que no vulgui que s’acabi mai.

La tasca de facilitar i potenciar l’accessibilitat és una prioritat. Tant si vens de viatge amb els teus fills com si vols viure una experiència ecoturística o si t’agrada gaudir de la gastronomia, l’oci i el descans, hi ha una Catalunya feta per a tu, accessible i esperant-te.

Només has d’escollir el que més t’agrada i t’interessa i viure una experiència única, completa i inoblidable. Potser visitar pobles amb encant o escoltar com brama el cérvol als Pirineus de Catalunya. També descobrir un petit restaurant amb estrella Michelin o compartir una jornada familiar en un parc d’aventura als arbres.

Les possibilitats de gaudir de Catalunya són infinites. Vols començar ja el viatge de la teva vida?

Catalunya és el viatge que no voldràs que s’acabi mai.