Les aigües termals són un dels grans atractius de Caldes de Malavella. Aquesta Vila amb Caràcter compta amb un subsol d’on brollen aigües bicarbonatades, sòdiques i clorurades a seixanta graus de temperatura, fet que la converteix en una vila termal per excel·lència. Ja en temps dels romans acollia uns banys termals i va ser batejada …

Veure l'experiència

Amb el tren d’alta velocitat arribes puntualment a Figueres, la porta d’entrada a l’univers del geni Salvador Dalí. Aquesta població de la Costa Brava és la vila natal de l’artista i forma part de l’anomenat Triangle dalinià, que la uneix amb els municipis de Púbol i Portlligat, nucli que pertany a Cadaqués. En aquests quaranta …

Veure l'experiència

Puja al tren d’alta velocitat i asseu-te còmodament per gaudir del paisatge. El teu destí és Girona, una Ciutat amb Caràcter de Catalunya on gaudir d’una escapada de cap de setmana. Girona és una ciutat que ofereix gastronomia de qualitat i riquesa patrimonial per a tots els gustos.

Veure l'experiència

Arriba el cap de setmana i vols escapar-te a una destinació propera? Et proposem sis ciutats AVE catalanes perquè gaudeixis d’un city-break sostenible, ràpid i còmode a bord d’un tren d’alta velocitat.

Veure l'experiència

Les Fires de Sant Narcís són la Festa Major de Girona, que se celebra la setmana del 29 d’octubre, el dia de Sant Narcís, patró de la ciutat. Aquest sant és el protagonista del popular miracle de les mosques. Segons explica la llegenda, el 1285 les tropes franceses de Felip l’Ardit van entrar a la …

Veure l'experiència

Les Festes de la Sega de l’Arròs són un homenatge a la tasca que els pagesos realitzaven antigament als arrossars, abans de la mecanització.

Veure l'experiència

Les cantades d’havaneres són una gran tradició a la costa catalana. Aquestes cançons populars de ritme pausat les van introduir a Catalunya els indians que tornaven de fer fortuna a l’altra banda de l’Atlàntic durant el segle XIX.

Veure l'experiència

La Setmana Santa és una de les festivitats més autèntiques i amb més tradició de Catalunya. En diverses poblacions se celebren manifestacions religioses populars com processons, viacrucis i representacions de la Passió.

Veure l'experiència

A Peralada, cada estiu la dansa i la música surten a l’escenari per oferir una simfonia d’actuacions en què sonen la música clàssica, l’òpera, el jazz, el flamenc i el gòspel. Es tracta del Festival de Música Castell de Peralada.

Veure l'experiència

Els jardins botànics de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, acullen cada estiu el Festival de Cap Roig. Aquest és un dels esdeveniments musicals més importants de la Costa Brava i de l’estiu català.

Veure l'experiència

Arreu de Catalunya, la nit del 23 al 24 de juny se celebra la Revetlla de Sant Joan, un esdeveniment que uneix la diada de Sant Joan amb la nit més curta de l’any. En aquesta nit màgica se celebra el solstici d’estiu, que és dos dies abans: el 21 de juny.

Veure l'experiència

Aromes, color, art, cultura… El Girona Temps de Flors és tot un esdeveniment a la ciutat des del 1954. Durant la celebració d’aquesta exposició internacional, els espais gairebé desconeguts de la ciutat i edificis institucionals que normalment no es poden visitar es decoren amb tota mena de flors.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5