L’art i el pensament són els eixos vertebradors del festival d’art urbà Milestone Project, que se celebra a Girona.

Veure l'experiència

Lloret de Mar s’omple d’espectacles aquest estiu amb el Lloret Outdoor Summer Festival.

Veure l'experiència

Gaudeix d’un festival de proximitat a Olot. L’Altra Programació (LAP) és un festival diferent que trenca amb les estructures escèniques convencionals i amb la barrera entre artista i espectador.

Veure l'experiència

Què passa al Museu quan marxen els visitants i s’apaguen els llums? El Museu del Joguet de Catalunya de Figueres et proposa l’activitat familiar Busquem joguets quan és fosc!

Veure l'experiència

El Festival de Cinema de Girona és una trobada de talent cinematogràfic. Aquesta mostra projecta les darreres creacions de cineastes que provenen de més de 50 països del món.

Veure l'experiència

Apunta’t a la Ruta Palafrugell+ i visita els principals espais culturals i naturals de la vila. Tot en un sol dia i per només 8 € amb el tiquet Palafrugell +.

Veure l'experiència

Descobreix un conjunt històric i artístic únic a Catalunya. Amb l’entrada Girona Episcopal pots visitar tres edificis emblemàtics de la ciutat: la basílica de Sant Feliu, la catedral i l’antic Palau Episcopal, avui Museu d’Art de Girona.

Veure l'experiència

A la visita guiada la Catedral de l’Aigua t’endinsaràs a les profunditats del Castell de Sant Ferran de Figueres del s. XVIII, la fortalesa amb baluards més gran d’Europa, declarada Bé d’Interès Cultural.

Veure l'experiència

Art en un autèntic escenari medieval. La 12a Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries és un itinerari que uneix el patrimoni i la història de la vila amb l’art i els artistes més actuals, emergents i consolidats.

Veure l'experiència

El Castellot de Bolvir, a la Cerdanya, és un dels pocs poblats ibèrics dels Pirineus de Catalunya i el més important de la tribu dels ceretans trobat fins avui.

Veure l'experiència

Què tenen en comú els pintors Dalí i Rafael?  A la mostra Dalí-Rafael, un somieig prolongat de la Fundació Gala-Salvador Dalí. Teatre Museu Dalí de Figueres es posa de manifest l’afinitat entre aquests dos grans genis de la pintura.

Veure l'experiència

Les arts escèniques prenen d’octubre a desembre Girona i Salt. El Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya ofereix una completa programació amb propostes de tot tipus: circ, dansa, música en directe i cinema.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>