El Festival Temporada Alta és el gran esdeveniment de les arts escèniques gironines, tot un referent en el panorama nacional i internacional. La cita és a Girona, Ciutat amb Caràcter, i Salt, les dues viles són els grans escenaris on es gaudeix d’espectacles de casa nostra i d’arreu del món.

Veure l'experiència

Visitar l’Estartit és fer una immersió en els seus orígens mariners. A principis del segle XVIII, els pescadors es van instal·lar en aquesta zona i deixaven les seves barques sobre la sorra de la platja: gran  i de sorra fina, situada entre la desembocadura del riu Ter i el port de la vila, dividida en …

Veure l'experiència

Escoltar una cantada d’havaneres a la platja del PortBo de Calella de Palafrugell, davant del mar i les cases de pescadors, és un dels millors plaers que pots gaudir en aquest racó de la Costa Brava. Aquesta trobada de referència del món de les havaneres se celebra des de 1966 el primer dissabte de juliol.

Veure l'experiència

A moltes viles de la costa catalana és fàcil trobar l’empremta dels indians, catalans que van marxar entre els segles XVIII-XIX a “fer les Amèriques”. La Festa dels Indians, també coneguts com a “americanus”, és precisament un homenatge a tots els que un dia decidiren anar a fer fortuna a l’altra banda de l’oceà Atlàntic.

Veure l'experiència

Des de fa anys, Catalunya aposta per un turisme de proximitat a l’abast de tothom. Per aquest motiu, el vídeo promocional de la Campanya El viatge de la teva vida incorpora el llenguatge de signes en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i en el sistema internacional de signes.

Veure l'experiència

Les aigües termals són un dels grans atractius de Caldes de Malavella. Aquesta Vila amb Caràcter compta amb un subsol d’on brollen aigües bicarbonatades, sòdiques i clorurades a seixanta graus de temperatura, fet que la converteix en una vila termal per excel·lència. Ja en temps dels romans acollia uns banys termals i va ser batejada …

Veure l'experiència

Amb el tren d’alta velocitat arribes puntualment a Figueres, la porta d’entrada a l’univers del geni Salvador Dalí. Aquesta població de la Costa Brava és la vila natal de l’artista i forma part de l’anomenat Triangle dalinià, que la uneix amb els municipis de Púbol i Portlligat, nucli que pertany a Cadaqués. En aquests quaranta …

Veure l'experiència

Puja al tren d’alta velocitat i asseu-te còmodament per gaudir del paisatge. El teu destí és Girona, una Ciutat amb Caràcter de Catalunya on gaudir d’una escapada de cap de setmana. Girona és una ciutat que ofereix gastronomia de qualitat i riquesa patrimonial per a tots els gustos.

Veure l'experiència

Arriba el cap de setmana i vols escapar-te a una destinació propera? Et proposem sis ciutats AVE catalanes perquè gaudeixis d’un city-break sostenible, ràpid i còmode a bord d’un tren d’alta velocitat.

Veure l'experiència

Les Fires de Sant Narcís són la Festa Major de Girona, que se celebra la setmana del 29 d’octubre, el dia de Sant Narcís, patró de la ciutat. Aquest sant és el protagonista del popular miracle de les mosques. Segons explica la llegenda, el 1285 les tropes franceses de Felip l’Ardit van entrar a la …

Veure l'experiència

Les Festes de la Sega de l’Arròs són un homenatge a la tasca que els pagesos realitzaven antigament als arrossars, abans de la mecanització.

Veure l'experiència

Les cantades d’havaneres són una gran tradició a la costa catalana. Aquestes cançons populars de ritme pausat les van introduir a Catalunya els indians que tornaven de fer fortuna a l’altra banda de l’Atlàntic durant el segle XIX.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5