Els Pirineus de Catalunya tenen rutes de senderisme per a tots els nivells, amb durades que poden anar dels 90 minuts a les nou hores, i que transcorren per paisatges molt diferents. “Movent-te en una franja de territori relativament petita, tens una diversitat de paisatges absolutament espectacular”, afirma Josep Llusà, adjunt de l’àrea de territori …

Veure l'experiència

A la majoria de coses se’ls pot donar un segon ús. Això mateix és el que han fet en algunes estacions d’esquí dels Pirineus de Catalunya amb la màquina trepitjaneu.

Veure l'experiència

Gaudir dels parcs naturals i les muntanyes dels Pirineus de Catalunya és un gran plaer, però no hem d’oblidar que les condicions a la natura són canviants, tant pel que fa al clima com al terreny. Els guies de natura són una gran opció per fer sortides sense risc, ja que garanteixen la teva seguretat …

Veure l'experiència

T’has plantejat fer una activitat divertida a la neu en família o amb amics? Anima’t i descobreix el teu costat esquimal aprenent a construir un iglú als Pirineus de Catalunya. 

Veure l'experiència

Entre valls i muntanyes s’amaguen petites viles de postal que guarden cultura, tradició, arquitectura i molta història. Es troben aïllades de les grans multituds i passejar entre els seus edificis de pedra i els paisatges pirinencs és una experiència única.

Veure l'experiència

Si una cosa ha demostrat la pandèmia de la Covid-19 és que mantenir la distància és important, excepte quan fas una escapada. Fins ara semblava que per viatjar calia anar com més lluny, millor. Però aquest any és l’any per redescobrir tot el que tens a prop.

Veure l'experiència

Bussejadors a la neu? Sí, aquesta és la idea. Als Pirineus de Catalunya s’hi organitzen tallers per bussejar sota el gel.

Veure l'experiència

Als Pirineus de Catalunya s’hi va a gaudir de la natura, de les activitats a l’aire lliure, de l’esquí, de la cultura i de la bona taula.

Veure l'experiència

Les nevades hivernals deixen un paisatge preciós als Pirineus de Catalunya, embolcallats per un mantell blanc que els converteix en una postal en la qual val la pena endinsar-se.

Veure l'experiència

Esquiar per primera vegada pot suposar tot un repte, però mai és tard per posar-se uns esquís o enfilar-se a una taula de snowboard.

Veure l'experiència

L’esquí nòrdic, també anomenat esquí de fons, té les seves arrels als països nòrdics, on encara s’utilitza com a mitjà per desplaçar-se en alguns entorns rurals. És l’evolució de les passejades amb raquetes de neu i consisteix a lliscar pels paisatges nevats sense l’ajuda de remuntadors mecànics.

Veure l'experiència

Treu-ne tot el partit de la neu. Les estacions de muntanya dels Pirineus de Catalunya són una aposta segura per aconseguir-ho. Disposen d’activitats per fer durant la temporada blanca sense posar-te els esquís.

Veure l'experiència

1 2