Als Pirineus de Catalunya s’hi va a gaudir de la natura, de les activitats a l’aire lliure, de l’esquí, de la cultura i de la bona taula.

Veure l'experiència

Entre valls i muntanyes s’amaguen petites viles de postal que guarden cultura, tradició, arquitectura i molta història. Es troben aïllades de les grans multituds i passejar entre els seus edificis de pedra i els paisatges pirinencs és una experiència única.

Veure l'experiència

*Vols visitar en família una fortificació amb molta història a Canet de Mar? El Castell de Santa Florentina, del segle xi, construït sobre una domus, antiga vila romana, ha estat escenari de les aventures dels protagonistes de la sèrie Joc de Trons, ambientada en l’època medieval.

Veure l'experiència

*Vine en família a visitar la Casa Milà, coneguda com La Pedrera, Patrimoni Mundial de la UNESCO i únic centre d’interpretació de Gaudí a Barcelona, on coneixeràs en profunditat l’imaginari d’Antoni Gaudí.

Veure l'experiència

*La comunitat jueva de Barcelona, gran impulsora de l’economia durant els segles XIII i XIV, va deixar una gran empremta a la ciutat. El Call, el barri on es va establir, conserva gran part de l’encant i l’essència d’aquella època i el pots visitar en una ruta feta a mida, realitzada per BarcelonArt of Travel …

Veure l'experiència

*La Serra de Collserola ofereix unes privilegiades vistes de Barcelona i també amaga joies arquitectòniques del Modernisme català. BarcelonArt of Travel te les descobreix en forma de ruta verda urbana i del Modernisme, que desvelarà un passat esplendorós de la ciutat a la falda de la muntanya del Tibidabo.

Veure l'experiència

*Si tens nens entre els 6 i els 12 anys, Casa Vicens et proposa una activitat familiar, Explorem la Casa Vicens! per descobrir aquesta obra de l’arquitecte Gaudí, la primera casa que va projectar a Barcelona.

Veure l'experiència

*Viu una jornada refrescant visitant el Pou de Gel de Solsona. Aquesta estructura, de planta circular coberta amb una cúpula, era utilitzada pels camperols de la zona per conservar el gel de l’hivern i vendre’l durant la primavera fins a Tots Sants.

Veure l'experiència

*Solsona Experience et proposa una nova visita guiada amb molta història. Tres monuments que recullen en un únic indret la petjada de l’home al llarg dels segles: des del temps dels ibers fins a principis del segle XIX.

Veure l'experiència

*Coneix dues grans obres del Modernisme català a Barcelona en una visita guiada privada, amb guia especialitzat.

Veure l'experiència

*Vols saber com era la vida de la Manresa del segle XIV? Amb una visita familiar al Carrer del Balç ho esbrinaràs i passareu una estona ben entretinguda.

Veure l'experiència

*Sabeu on viuen i descansen els gegants de Solsona? Amb una visita guiada al Quarto dels Gegants ho descobrireu en família.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>