Descobrir els vins de la DO Tarragona és endinsar-se en una tradició mil·lenària que es remunta a l’època de l’Imperi Romà. El seu llegat històric i patrimonial és excepcional, i està estretament lligat a l’elaboració d’uns vins de qualitat reconeguda des dels seus orígens.

Veure l'experiència

Et proposem 6 escapades d’1 dia per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

Reconnecta amb la natura, abraça un arbre i troba l’equilibri entre cos i ment. En aquesta experiència ecoturística, a cavall entre la Costa Brava i Paisatges de Barcelona, descobreixes una altra manera de viure la naturalesa

Veure l'experiència

Puja a la BTT per recórrer els paisatges i la gastronomia de la Costa Daurada. Pel camí trobes castells, molins d’oli, centres artístics i jardins amb memòria històrica que et connecten amb les arrels i la cultura de la zona.

Veure l'experiència

Descobreix l’elegància i la naturalitat d’una petita gran denominació d’origen de Catalunya, la d’Alella. Emprèn aquest viatge a la singularitat vinícola de Costa Barcelona. A través d’experiències enoturístiques comprovaràs la dedicació i el compromís dels seus cellers amb vistes al mar.

Veure l'experiència

Creus que mariden bé el ioga i el vi? Esbrina-ho en aquesta ruta d’un dia per Costa Barcelona. Un recorregut per la gastronomia marinera i l’enoturisme on també practicaràs una nova modalitat d’aquesta activitat física que enforteix cos i ment.

Veure l'experiència

El vi i l’oli d’oliva verge extra marquen el gust i el paisatge de les Terres de Lleida en aquesta ruta. Endinsa-t’hi sense presses i gaudeix d’aquests dos tresors de la seva gastronomia practicant el turisme slow.

Veure l'experiència

T’imagines el Park Güell com una urbanització de luxe? Inicialment el parc va ser ideat per acollir les cases de les grans famílies burgeses de principis del segle XX.

Veure l'experiència

Segur que has entrat o has passat moltes vegades per la catedral de Barcelona. Però, què en saps? Guies de Catalunya et proposa una visita guiada per tornar-hi a entrar i veure-la amb uns altres ulls.*

Veure l'experiència

Què tenen en comú un banquer, uns terrenys als afores i un arquitecte apassionat a la Barcelona del 1901? Si t’apuntes a fer aquesta passejada, ho descobriràs.*

Veure l'experiència

Descobreix el Barri Gòtic amb els ulls d’un visitant. La proposta de Guies de Catalunya farà que contemplis els racons d’aquest barri amb tanta història com si fos la primera vegada. El secret: descobrir les històries que s’amaguen darrere de les seves parets i portes.*

Veure l'experiència

El naixement de la ciutat de Barcelona es remunta als anys 27-25 aC, quan les tropes del primer emperador romà, Octavi August, van derrotar els pobles càntabres de la Hispània.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>