La família Granell ja té el cotxe carregat per passar una setmana recorrent l’interior de la Costa Daurada. Han reservat l’allotjament, però la resta ho deixen a la improvisació.

Veure l'experiència

La Rebeca, la parella del Xavier, no ha tastat mai els cargols i li encanta tot el que està relacionat amb el món del vi. Així que, amb l’excusa del primer aniversari de parella, el Xavier ha preparat un pla sorpresa: una experiència enoturística que els portarà per les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

Descarregar tensions i sentir l’adrenalina és el que busquen l’Anna i els seus amics. Volen visitar un lloc nou i provar una experiència per recordar.

Veure l'experiència

Tots dalt del cotxe, els Conde es dirigeixen emocionats a viure una aventura en plena natura. Amb ganes d’aprendre i molt motivats, arriben a la Pobla de Segur, al Pallars Jussà. D’aquí s’endinsaran, acompanyats d’un guia local, per la Reserva Nacional de Boumort.

Veure l'experiència

La Marta i la seva parella són amants del modernisme i volen descobrir l’essència de Reus, ciutat natal de Gaudí, i visitar els racons on va créixer aquest geni de l’arquitectura.

Veure l'experiència

Els Garau volen combinar l’esbarjo amb l’aprenentatge de les més petites. Una jornada marinera a la vora del mar és la seva elecció. El destí: Calella, a Costa Barcelona.

Veure l'experiència

Als Pirineus de Catalunya caminar a l’aire lliure és un plaer que s’acompanya de cultura i gastronomia. L’edició 2021dels Festivals de Senderisme dels Pirineus arriba amb més força que mai.

Veure l'experiència

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut que explora de nord a sud i d’est a oest el territori. És un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

Veure l'experiència

T’imagines el Park Güell com una urbanització de luxe? Inicialment el parc va ser ideat per acollir les cases de les grans famílies burgeses de principis del segle XX. Era l’any 1900 i l’arquitecte Antoni Gaudí va rebre l’encàrrec del seu amic, l’industrial Eusebi Güell.*

Veure l'experiència

Segur que has entrat o has passat moltes vegades per la catedral de Barcelona. Però, què en saps? Guies de Catalunya et proposa una visita guiada per tornar-hi a entrar i veure-la amb uns altres ulls.*

Veure l'experiència

Què tenen en comú un banquer, uns terrenys als afores i un arquitecte apassionat a la Barcelona del 1901? Si t’apuntes a fer aquesta passejada, ho descobriràs.*

Veure l'experiència

Descobreix el Barri Gòtic amb els ulls d’un visitant. La proposta de Guies de Catalunya farà que contemplis els racons d’aquest barri amb tanta història com si fos la primera vegada. El secret: descobrir les històries que s’amaguen darrere de les seves parets i portes.*

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>