Aquest 2020 Catalunya aposta per un turisme de proximitat a l’abast de tothom. Per aquest motiu, el vídeo promocional de la Campanya Gaudeix de Catalunya amb els cinc sentits incorpora l’audiodescripció i el llenguatge de signes en tres idiomes (català, castellà i anglès).

Veure l'experiència

La XXV Fira del Circ al carrer arriba als carrers i places de la Bisbal d’Empordà amb propostes d’un gran nivell artístic i per a tots els públics.

Veure l'experiència

Vine a recórrer la Terrassa més cinèfila amb aquesta ruta de cine. En aquest recorregut guiat descobriràs el món del cinema des de dintre passant pels espais més emblemàtics de la ciutat.

Veure l'experiència

Entra en l’univers creatiu de Joan Miró, un dels artistes catalans més universals del segle XX, visitant la Fundació Mas Miró, l’antiga casa d’estiueig de la família a Mont-roig del Camp.

Veure l'experiència

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac a Matadepera és un espai natural protegit d’un gran interès historicocultural.

Veure l'experiència

Les antigues muralles i els carrerons estrets i coberts amb voltes de la Bisbal d’Empordà seran alguns dels escenaris de la visita guiada pel seu nucli antic medieval i el Castell-Palau que et proposa Turismón.

Veure l'experiència

Les històries que t’expliquen poden ser reals o bé una barreja de realitat i ficció. Si tens nens i voleu saber una mica més sobre com vivien els nostres avantpassats, Catalonia Sacra et proposa una activitat familiar molt entretinguda al monestir de Santa Maria de Ripoll.

Veure l'experiència

Vine a gaudir d’una aventura familiar molt especial al Parc de Vallparadís de Terrassa, que serà com entrar dins la màquina del temps.

Veure l'experiència

Sant Martí d’Empúries encara conserva l’essència de quan s’hi va instal·lar la primera colònia grega que després es traslladaria a la costa per fundar la vila de l’Escala. 

Veure l'experiència

Es pot conèixer un artista per l’indret on va concebre la seva obra? En el cas de Miró, sí. El seu lligam amb Mont-roig del Camp era tan fort que el va convertir en el seu petit univers creatiu. 

Veure l'experiència

Puja a la barca i coneix la història marinera de l’Escala des de la costa. La ruta marinera que et proposa el Museu de l’Anxova i la Sal t’apropa a un món d’aventures i pirateria de la costa del Montgrí-Illes Medes.

Veure l'experiència

Posa a prova la teva cultura general sobre Barcelona i participa en el joc Del Raval al Born. Es tracta d’una gimcana per a grups que vulguin descobrir la ciutat d’una forma diferent.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>