Sant Ignasi de Loiola, figura religiosa del segle XVI, va viure un període de la seva vida en una cova natural de Manresa, mentre realitzava un pelegrinatge a Jerusalem. La seva estada va deixar una empremta al municipi del Bages que ara pots descobrir fent la ruta ignasiana.

Veure l'experiència

El Clàssica Jove de Vic és un cicle que vol fomentar la cultura musical clàssica entre el públic jove amb la col·laboració de l’Escola de Música i el Conservatori de Vic. L’edició d’enguany està dedicada a Beethoven amb motiu dels 250 anys de l’aniversari del seu naixement.

Veure l'experiència

El mercat era el centre neuràlgic de les viles medievals, allà on tot passava. El Mercat Medieval de Vic no és una excepció.

Veure l'experiència

Arqueolític et proposa una excursió molt especial a la Mola, la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac.

Veure l'experiència

Cada any, el primer cap de setmana d’octubre Peratallada fa un viatge al seu passat històric a través de la XXVI Fira Medieval.

Veure l'experiència

Les parròquies de les esglésies barroques de la Pietat, del Carme i de Sant Domènec són els escenaris de la XVI edició del Festival BBVA de Música Religiosa.

Veure l'experiència

Apunta’t a la Transéquia 2020 de Manresa, una ruta que des del 1985 commemora la construcció d’una obra cabdal del patrimoni civil medieval de Catalunya: la Séquia.

Veure l'experiència

Aquest espai natural protegit se situa arran de costa i ocupa gairebé tot el terme municipal de Tossa de Mar. La millor manera de conèixer la bellesa del seu paisatge és a peu, amb les sortides guiades que s’organitzen enguany. 

Veure l'experiència

Viu el silenci d’una tradició assistint a la Processó dels Armats de Vic aquesta Setmana Santa, també coneguda com processó dels Dolors o del Silenci.

Veure l'experiència

Descobreix en profunditat els racons de la Costa Brava a través dels elements i personatges que la converteixen en un lloc especial. Dos diumenges al mes durant l’estiu s’organitzen sortides de diverses temàtiques inspirades en la història i les peculiaritats de Tossa de Mar.

Veure l'experiència

Què converteix Catalunya i Noruega en dues regions sorprenentment similars, tot i els milers de quilòmetres que les separen? Trobaràs la resposta a la nova exposició d’art medieval que presenta el Museu Episcopal de Vic.

Veure l'experiència

El final de la collita és motiu de celebració a Lleida. En honor del que es pot considerar el seu segon patró, Sant Miquel (29 de setembre), i coincidint amb la fira agrària que es du a terme en aquestes dates, la capital lleidatana organitza les seves festes de tardor.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>