Aquest poble amb encant del Berguedà té una història curiosa. Després de quedar deshabitat durant els anys 40, el 1964 hi va arribar un grup d’excursionistes que van decidir instal·lar-se i començar la seva reconstrucció.

Veure l'experiència

Entre les cingleres escarpades del Parc Natural del Cadí-Moixeró es troba el poble amb encant de Castellar de n’Hug. Rodejat de cims a 1.450 metres d’altitud, és un dels pobles més alts de Catalunya i ofereix unes vistes espectaculars a la muntanya del Pedraforca.

Veure l'experiència

El temps sembla aturar-se a Beget, un poble amb encant dels Pirineus de Catalunya. La seva autenticitat es deu en part a la seva herència arquitectònica, important malgrat ser un poble tan petit, i també al seu encant natural, envoltat per la bellesa paisatgística de la vall de Camprodon.

Veure l'experiència

A Llançà les pedres i el mar et parlen de la seva història. La defensa contra els atacs pirates durant els segles XII i XIII va marcar el passat d’aquesta vila marinera. L’illot del Castellar, un enclavament estratègic per protegir la vila, avui s’ha convertit en un gran atractiu turístic. Des del seu mirador ofereix …

Veure l'experiència

L’espectacular badia de l’Escala ha estat al llarg dels segles la porta d’entrada des del Mediterrani per a civilitzacions llunyanes. Aquí es van instal·lar els grecs i els romans, tal com evidencia el jaciment arqueològic d’Empúries.

Veure l'experiència

L’essència marinera es respira per tots els racons de Begur. Passejant pels carrers del seu centre històric descobreixes joies arquitectòniques com les cases dels indians, habitants de Begur que van marxar a fer fortuna a Cuba amb el comerç del tabac, el suro o les farines al segle XIX. Les impressionants cases que es van …

Veure l'experiència

La diversitat defineix aquesta ciutat amb caràcter de la Costa Brava. La seva oferta turística, cultural i històrica es manifesta a través del seu llegat de l’època romana i medieval, passant pel modernisme i el romànic.

Veure l'experiència

Els colors de la ceràmica conformen el paisatge urbà de la Bisbal d’Empordà des del segle XVI. En aquesta vila de gran tradició ceramista i de referència internacional es produeixen gran varietat de productes sota la marca “Ceràmica de la Bisbal”, que certifica la seva autenticitat.

Veure l'experiència

Visitar Solsona és com viatjar a un passat emmurallat medieval. Aquesta ciutat amb caràcter compta amb un notable llegat historicocultural. El seu tresor patrimonial es deu en part al seu bisbat, que va acumular gran quantitat de peces d’art, del neolític al segle XX. Totes es poden veure al Museu Diocesà i Comarcal.

Veure l'experiència

La Marta i la seva parella són amants del modernisme i volen descobrir l’essència de Reus, ciutat natal de Gaudí, i visitar els racons on va créixer aquest geni de l’arquitectura.

Veure l'experiència

Tots dalt del cotxe, els Conde es dirigeixen emocionats a viure una aventura en plena natura. Amb ganes d’aprendre i molt motivats, arriben a la Pobla de Segur, al Pallars Jussà. D’aquí s’endinsaran, acompanyats d’un guia local, per la Reserva Nacional de Boumort.

Veure l'experiència

La Rebeca, la parella del Xavier, no ha tastat mai els cargols i li encanta tot el que està relacionat amb el món del vi. Així que, amb l’excusa del primer aniversari de parella, el Xavier ha preparat un pla sorpresa: una experiència enoturística que els portarà per les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>