El 8 d’abril de 2023 es compleix el cinquantè aniversari de la mort de Picasso. Per celebrar-ho, autoritats franceses i espanyoles han creat un gran esdeveniment internacional: La celebració de Picasso 1973-2023. Al voltant d’aquest acte s’han organitzat 40 exposicions i activitats diverses, principalment a Europa i l’Amèrica del Nord.

Veure l'experiència

Considerada com la porta d’entrada del Delta de l’Ebre, l’Ampolla està situada a l’extrem sud del golf de Sant Jordi. El seu nom es deu a la forma d’àmfora que tenia l’antiga desembocadura del riu Ebre. Un espai on es concentren les dunes, les platges de sorra fina i aigües poc profundes, i la Badia …

Veure l'experiència

El barri del Serrallo representa les arrels marineres de Tarragona. Situat al costat del port de la vila, se’l considera un dels més importants del Mediterrani. És un petit món que fa olor de mar i la respira. Un indret autèntic on es pot veure com els pescadors reparen i recusen les xarxes mentre es …

Veure l'experiència

La flaire de la bona cuina marinera és un dels reclams més populars de Cambrils. Aquesta Vila Marinera està considerada la capital gastronòmica de la Costa Daurada per la gran qualitat de les matèries primeres, com el peix fresc i les verdures i hortalisses de Km 0.

Veure l'experiència

Arties és un Poble amb Encant de la Val d’Aran. Un enclavament natural situat a 1.143 m d’altitud on l’aigua i la història conflueixen. El poble està ubicat estratègicament a la confluència del riu Valarties amb la Garona i ofereix vistes panoràmiques al cim del Montardo, de 2.833 metres d’altitud.

Veure l'experiència

Les aigües termals són un dels grans atractius de Caldes de Malavella. Aquesta Vila amb Caràcter compta amb un subsol d’on brollen aigües bicarbonatades, sòdiques i clorurades a seixanta graus de temperatura, fet que la converteix en una vila termal per excel·lència. Ja en temps dels romans acollia uns banys termals i va ser batejada …

Veure l'experiència

Amb el tren d’alta velocitat arribes puntualment a Figueres, la porta d’entrada a l’univers del geni Salvador Dalí. Aquesta població de la Costa Brava és la vila natal de l’artista i forma part de l’anomenat Triangle dalinià, que la uneix amb els municipis de Púbol i Portlligat, nucli que pertany a Cadaqués. En aquests quaranta …

Veure l'experiència

Els inabastables camps de fruiters i de cereals et donen la benvinguda a Lleida. Un cop baixes del tren d’alta velocitat a l’estació de Lleida, endinsa’t en la història d’aquesta Ciutat amb Caràcter de les Terres de Lleida, que conserva un impressionant llegat dels ibers, els romans i els visigots, sense oblidar l’herència jueva.

Veure l'experiència

Des de les finestres del tren d’alta velocitat observes el paisatge. El viatge se t’ha fet curt. La propera parada és Reus. Només sortir de l’estació els vitralls coloristes i mosaics ceràmics, les portes d’inspiració gòtica i el ferro forjat de molts edificis et regalen la vista.

Veure l'experiència

Agafa el tren d’alta velocitat i arriba sense cues, ni embotellaments a Tarragona. Aquesta Ciutat amb Caràcter de Catalunya, amb més de 2.000 anys d’història, t’ofereix una atractiva combinació patrimoni mil·lenari, castells, vinyes i gastronomia marinera.

Veure l'experiència

Puja al tren d’alta velocitat i asseu-te còmodament per gaudir del paisatge. El teu destí és Girona, una Ciutat amb Caràcter de Catalunya on gaudir d’una escapada de cap de setmana. Girona és una ciutat que ofereix gastronomia de qualitat i riquesa patrimonial per a tots els gustos.

Veure l'experiència

Arriba el cap de setmana i vols escapar-te a una destinació propera? Et proposem sis ciutats AVE catalanes perquè gaudeixis d’un city-break sostenible, ràpid i còmode a bord d’un tren d’alta velocitat.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>