L’interior de l’església de Sant Víctor de Seurí, a Sort, s’ha convertit en l’escenari d’un projecte únic d’art contemporani que posa en valor el patrimoni arquitectònic d’aquesta zona dels Pirineus de Catalunya.

Veure l'experiència

L’art i el pensament són els eixos vertebradors del festival d’art urbà Milestone Project, que se celebra a Girona.

Veure l'experiència

Lloret de Mar s’omple d’espectacles aquest estiu amb el Lloret Outdoor Summer Festival.

Veure l'experiència

Gaudeix d’un festival de proximitat a Olot. L’Altra Programació (LAP) és un festival diferent que trenca amb les estructures escèniques convencionals i amb la barrera entre artista i espectador.

Veure l'experiència

A Reus caminar té un al·licient afegit. La Ruta del Modernisme és un agradable passeig pel seu centre històric, on admiraràs les façanes de 29 edificis i també en veuràs l’interior, habitualment tancat al públic.

Veure l'experiència

Les portes del castell de la Santa Creu de Calafell s’obren per oferir-te una visita guiada. Una visita que explica la història d’aquest edifici, i també la de la vila, i on veuràs l’evolució des de l’Edat Mitjana fins als temps moderns.

Veure l'experiència

Coneix els secrets de Prades en una visita guiada que et portarà a recórrer els indrets més emblemàtics d’aquesta població envoltada per les Muntanyes de Prades, un massís muntanyós de la Costa Daurada ple de penya-segats ideals per gaudir d’unes bones vistes.

Veure l'experiència

Montblanc és una vila plena d’història. Segons la llegenda, Sant Jordi va matar el drac davant mateix de les muralles de Montblanc.

Veure l'experiència

Per conèixer les històries dels comerços de Solsona apunta’t  a una visita guiada, organitzada per Dinamització Turística Voliacs.

Veure l'experiència

Què passa al Museu quan marxen els visitants i s’apaguen els llums? El Museu del Joguet de Catalunya de Figueres et proposa l’activitat familiar Busquem joguets quan és fosc!

Veure l'experiència

El Festival de Cinema de Girona és una trobada de talent cinematogràfic. Aquesta mostra projecta les darreres creacions de cineastes que provenen de més de 50 països del món.

Veure l'experiència

La importància de la poesia en l’obra de Pablo Picasso s’evidencia en l’exposició Picasso poeta, que organitza el Museu Picasso de Barcelona.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>