Vols visitar en família una fortificació amb molta història a Canet de Mar? El Castell de Santa Florentina, del segle xi, construït sobre una domus, antiga vila romana, ha estat escenari de les aventures dels protagonistes de la sèrie Joc de Trons, ambientada en l’època medieval.

Veure l'experiència

El jazz arriba trepitjant fort a Terrassa amb la 39a edició del seu festival més icònic. La formació Gran Reserva, liderada pel baixista terrassenc Xavi Castillo, inaugura aquesta cita musical.

Veure l'experiència

Vine en família a visitar la Casa Milà, coneguda com La Pedrera, Patrimoni Mundial de la UNESCO i únic centre d’interpretació de Gaudí a Barcelona, on coneixeràs en profunditat l’imaginari d’Antoni Gaudí.

Veure l'experiència

Viu una jornada refrescant visitant el Pou de Gel de Solsona. Aquesta estructura, de planta circular coberta amb una cúpula, era utilitzada pels camperols de la zona per conservar el gel de l’hivern i vendre’l durant la primavera fins a Tots Sants.

Veure l'experiència

Si tens nens entre els 6 i els 12 anys, Casa Vicens et proposa una activitat familiar, Explorem la Casa Vicens! per descobrir aquesta obra de l’arquitecte Gaudí, la primera casa que va projectar a Barcelona.

Veure l'experiència

La comunitat jueva de Barcelona, gran impulsora de l’economia durant els segles XIII i XIV, va deixar una gran empremta a la ciutat. El Call, el barri on es va establir, conserva gran part de l’encant i l’essència d’aquella època i el pots visitar en una ruta feta a mida, realitzada per BarcelonArt of Travel …

Veure l'experiència

La Serra de Collserola ofereix unes privilegiades vistes de Barcelona i també amaga joies arquitectòniques del Modernisme català. BarcelonArt of Travel te les descobreix en forma de ruta verda urbana i del Modernisme, que desvelarà un passat esplendorós de la ciutat a la falda de la muntanya del Tibidabo.

Veure l'experiència

Setembre és època de recollida del raïm i al Penedès ho celebren amb la Festa de la Verema. Un esdeveniment on la cultura del vi i el cava és la protagonista.

Veure l'experiència

Solsona Experience et proposa una nova visita guiada amb molta història. Tres monuments que recullen en un únic indret la petjada de l’home al llarg dels segles: des del temps dels ibers fins a principis del segle XIX.

Veure l'experiència

Coneix dues grans obres del Modernisme català a Barcelona en una visita guiada privada, amb guia especialitzat.

Veure l'experiència

Fer ruta per la Sèquia de Manresa és descobrir tranquil·lament els paisatges del Pla de Bages plens d’oliveres, vinyes, cereals i horta, així com la història medieval de la ciutat.

Veure l'experiència

Vols saber com era la vida de la Manresa del segle XIV? Amb una visita familiar al Carrer del Balç ho esbrinaràs i passareu una estona ben entretinguda.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>