Els pessebres vivents formen part de les tradicions del Nadal a Catalunya. Estan documentats des del segle XIV i des de llavors s’hi han continuat celebrant.

Veure l'experiència

El mes d’agost, entre els dies 15 i 21, se celebra una de les festes majors més populars de Barcelona, la del barri de Gràcia. La Festa Major de Gràcia fa més de 200 anys que engalana el districte, ja que se celebra des del 1817. 

Veure l'experiència

L’exposició Miró – Picasso (del 19 d’octubre al 25 de febrer del 2024) és una mostra conjunta amb obres de Miró i Picasso i té dues seus: la Fundació Joan Miró i el Museu Picasso de Barcelona. Està centrada en l’amistat entre els dos artistes, les seves afinitats i el seu recorregut artístic, així com …

Veure l'experiència

Entre setembre i octubre, les 12 denominacions d’origen catalanes celebren la festa de la verema, un esdeveniment que és la culminació de tot un any d’esforç i de producció dels vins i caves.

Veure l'experiència

A finals d’agost se celebra la festa de la verema a l’Espluga de Francolí. Una cita ineludible per als amants del món del vi i una gran festa de la DO Conca de Barberà.

Veure l'experiència

El Festival Temporada Alta és el gran esdeveniment de les arts escèniques gironines, tot un referent en el panorama nacional i internacional. La cita és a Girona, Ciutat amb Caràcter, i Salt, les dues viles són els grans escenaris on es gaudeix d’espectacles de casa nostra i d’arreu del món.

Veure l'experiència

Una trentena d’actuacions musicals és el programa que ofereix el festival Solsona dona la nota, durant els mesos de juliol i agost.

Veure l'experiència

El Festival GREC de Barcelona és una de les cites ineludibles de la ciutat amb les arts escèniques. Es tracta del gran esdeveniment cultural de l’estiu, on es pot gaudir de fins a 88 espectacles de teatre, dansa, música i circ.

Veure l'experiència

Les Festes del Corpus són la celebració de la primavera en tota la seva esplendor. A moltes viles de Catalunya es confeccionen les anomenades estores de Corpus o catifes de flors, que converteixen els carrers del voltant de les esglésies en unes acolorides i aromàtiques vies florides. Aquestes es preparen el diumenge següent del Dijous …

Veure l'experiència

El Festival Internacional de Música Pau Casals se celebra al Vendrell des de 1981, el mateix any que es va inaugurar l’Auditori Pau Casals. Aquest edifici va ser construït en honor a Casals, un dels millors violoncel·listes del segle XX, i recorda la forma d’un envelat. També és l’escenari d’aquest esdeveniment musical.

Veure l'experiència

Arsèguel i la Seu d’Urgell són els escenaris de la Trobada d’Acordionistes dels Pirineus de Catalunya, el festival de música tradicional més antic de Catalunya que se celebra cada any des del 1976.

Veure l'experiència

Cada  maig la cultura té una cita especial amb el públic amb la celebració del Dia Internacional dels Museus a Catalunya, el dia 18. Al voltant d’aquesta jornada s’organitzen portes obertes i activitats que conviden a conèixer els prop de 225 equipaments museístics del territori.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>