Abans de deixar Montserrat pots visitar el seu museu, creat per l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch. Aquí s’exposen més de 1.300 obres d’artistes molt diversos com Fortuny, Rusiñol, Casas, Nonell, Picasso i Dalí.

Veure l'experiència

Quan surts d’Igualada, el relleu escarpat de la Muntanya de Montserrat es converteix en el teu guia durant aquesta etapa. Després de passar Castellolí, t’endinses per l’altell de Can Massana, situat en el municipi del Bruc, porta d’entrada a Montserrat.

Veure l'experiència

Cervera és l’inici d’aquesta etapa de gairebé 40 quilòmetres. Abans de posar-te en camí visita la universitat d’aquesta població, amb una elaborada façana barroca, i recorre les seves muralles medievals, construïdes durant els segles XIV i XV, durant el regnat de Pere el Cerimoniós.

Veure l'experiència

Abans de deixar Verdú, endinsa’t en el seu llegat medieval i entra al seu castell. Construït al segle XI, destaca per la seva torre de l’homenatge, de 25 metres d’altura i amb una masmorra a l’interior.

Veure l'experiència

El camí d’aquest tram discorre paral·lel al Canal d’Urgell. És una obra hidràulica del segle XIX de gran complexitat que porta aigua del riu Segre per regar els camps de cultiu de la plana de Lleida. En menor mesura, també s’utilitza per a ús domèstic i industrial.

Veure l'experiència

Deixes enrere Lleida i recorres el trajecte fins a Bell-lloc d’Urgell i el Palau d’Anglesola. En aquest tram el paisatge pren protagonisme: camps de cereals, arbres fruiters i oliveres conformen l’estampa natural típica de la zona. Si disposes de temps, pots combinar el camí amb la pràctica de l’oleoturisme.

Veure l'experiència

Aquesta és la primera etapa del tram català. Són un total de 33 km que separen Fraga, a l’Aragó, de Lleida, Ciutat amb caràcter. Segueix el recorregut de l’antic camí ral d’Aragó: el primer poble de Catalunya és Alcarràs, a les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

Amb el tren d’alta velocitat arribes puntualment a Figueres, la porta d’entrada a l’univers del geni Salvador Dalí. Aquesta població de la Costa Brava és la vila natal de l’artista i forma part de l’anomenat Triangle dalinià, que la uneix amb els municipis de Púbol i Portlligat, nucli que pertany a Cadaqués. En aquests quaranta …

Veure l'experiència

Els inabastables camps de fruiters i de cereals et donen la benvinguda a Lleida. Un cop baixes del tren d’alta velocitat a l’estació de Lleida, endinsa’t en la història d’aquesta Ciutat amb Caràcter de les Terres de Lleida, que conserva un impressionant llegat dels ibers, els romans i els visigots, sense oblidar l’herència jueva.

Veure l'experiència

Des de les finestres del tren d’alta velocitat observes el paisatge. El viatge se t’ha fet curt. La propera parada és Reus. Només sortir de l’estació els vitralls coloristes i mosaics ceràmics, les portes d’inspiració gòtica i el ferro forjat de molts edificis et regalen la vista.

Veure l'experiència

Agafa el tren d’alta velocitat i arriba sense cues, ni embotellaments a Tarragona. Aquesta Ciutat amb Caràcter de Catalunya, amb més de 2.000 anys d’història, t’ofereix una atractiva combinació patrimoni mil·lenari, castells, vinyes i gastronomia marinera.

Veure l'experiència

Puja al tren d’alta velocitat i asseu-te còmodament per gaudir del paisatge. El teu destí és Girona, una Ciutat amb Caràcter de Catalunya on gaudir d’una escapada de cap de setmana. Girona és una ciutat que ofereix gastronomia de qualitat i riquesa patrimonial per a tots els gustos.

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>