Considerada com la porta d’entrada del Delta de l’Ebre, l’Ampolla està situada a l’extrem sud del golf de Sant Jordi. El seu nom es deu a la forma d’àmfora que tenia l’antiga desembocadura del riu Ebre. Un espai on es concentren les dunes, les platges de sorra fina i aigües poc profundes, i la Badia …

Veure l'experiència

Des de fa anys, Catalunya aposta per un turisme de proximitat a l’abast de tothom. Per aquest motiu, el vídeo promocional de la Campanya El viatge de la teva vida incorpora el llenguatge de signes en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i en el sistema internacional de signes.

Veure l'experiència

Bítem, una població situada a 5 km de Tortosa, és coneguda per les seves clementines, una mena de mandarina més dolça i més petita. Aquí té lloc la fira gastronòmica de la clementina el tercer cap de setmana d’octubre.

Veure l'experiència

Les Festes de la Sega de l’Arròs són un homenatge a la tasca que els pagesos realitzaven antigament als arrossars, abans de la mecanització.

Veure l'experiència

La Setmana Santa és una de les festivitats més autèntiques i amb més tradició de Catalunya. En diverses poblacions se celebren manifestacions religioses populars com processons, viacrucis i representacions de la Passió.

Veure l'experiència

Arreu de Catalunya, la nit del 23 al 24 de juny se celebra la Revetlla de Sant Joan, un esdeveniment que uneix la diada de Sant Joan amb la nit més curta de l’any. En aquesta nit màgica se celebra el solstici d’estiu, que és dos dies abans: el 21 de juny.

Veure l'experiència

Al llarg de l’any, a Catalunya se celebren diversos esdeveniments relacionats amb la cultura i les tradicions més arrelades. Fires, diades castelleres, festes majors, festivals, processons… totes formen part del patrimoni festiu popular i cultural català.

Veure l'experiència

La tradició marinera i el color blau del mar marquen la identitat dels Barris i Viles Marineres que esquitxen tot el litoral de la costa catalana. Indrets on la vida gira al voltant de la pesca i les tradicions i les platges i cales que conviden a gaudir d’una jornada vora el mar.

Veure l'experiència

Descobreix l’essència de Catalunya visitant les seves Ciutats amb Caràcter. Aquestes viles tenen una personalitat pròpia i són molt actives culturalment. Totes destaquen pel seu caràcter històrico-cultural, enogastronòmic o artístico-creatiu. Ofereixen al visitant una experiència completa.

Veure l'experiència

Descobrir els vins de la DO Tarragona és endinsar-se en una tradició mil·lenària que es remunta a l’època de l’Imperi Romà. El seu llegat històric i patrimonial és excepcional, i està estretament lligat a l’elaboració d’uns vins de qualitat reconeguda des dels seus orígens.

Veure l'experiència

El 1780 el rei Carles III va idear un projecte de ciutat d’inspiració renaixentista, just per sobre del poble de pescadors de la Ràpita. Aquest projecte es convertiria més tard en tota una Vila Marinera de les Terres de l’Ebre. D’aquella època és l’edifici més representatiu de la Ràpita. Es tracta de la Glorieta, un …

Veure l'experiència

L’essència marinera de les Cases d’Alcanar està molt lligada als orígens d’aquesta vila de pescadors de les Terres de l’Ebre. La població va créixer al voltant d’una antiga torre de vigilància, que defensava la població dels atacs pirates. Més tard va ser enderrocada per les tropes britàniques durant la invasió napoleònica i es va construir l’església …

Veure l'experiència

1 2 3