Els inabastables camps de fruiters i de cereals et donen la benvinguda a Lleida. Un cop baixes del tren d’alta velocitat a l’estació de Lleida, endinsa’t en la història d’aquesta Ciutat amb Caràcter de les Terres de Lleida, que conserva un impressionant llegat dels ibers, els romans i els visigots, sense oblidar l’herència jueva.

Veure l'experiència

Arriba el cap de setmana i vols escapar-te a una destinació propera? Et proposem sis ciutats AVE catalanes perquè gaudeixis d’un city-break sostenible, ràpid i còmode a bord d’un tren d’alta velocitat.

Veure l'experiència

El Camí Ignasià és la ruta europea que recrea el camí i la conversió de Sant Ignasi de Loiola, fundador de la comunitat jesuïta, en el seu pelegrinatge a Jerusalem l’any 1522. Al juliol es va acabar la celebració de l’Any Jubilar del camí. Manresa també celebra enguany els 500 anys de l’estada de Sant …

Veure l'experiència

La Fira de Tàrrega, a les Terres de Lleida, és la fira d’arts de carrer per excel·lència de Catalunya. Se celebra des del 1981 i és un dels certàmens més importants del sud d’Europa d’aquestes característiques.

Veure l'experiència

A Cervera, el foc, la música i les bruixes prenen els carrers quan se celebra l’Aquelarre. Aquesta festa popular de les Terres de Lleida va néixer l’any 1978 per recuperar i redescobrir l’emblemàtic carreró de les Bruixes de la vila.

Veure l'experiència

La Setmana Santa és una de les festivitats més autèntiques i amb més tradició de Catalunya. En diverses poblacions se celebren manifestacions religioses populars com processons, viacrucis i representacions de la Passió.

Veure l'experiència

Arreu de Catalunya, la nit del 23 al 24 de juny se celebra la Revetlla de Sant Joan, un esdeveniment que uneix la diada de Sant Joan amb la nit més curta de l’any. En aquesta nit màgica se celebra el solstici d’estiu, que és dos dies abans: el 21 de juny.

Veure l'experiència

Al llarg de l’any, a Catalunya se celebren diversos esdeveniments relacionats amb la cultura i les tradicions més arrelades. Fires, diades castelleres, festes majors, festivals, processons… totes formen part del patrimoni festiu popular i cultural català.

Veure l'experiència

A Catalunya hi ha 13 pobles que conserven el seu atractiu arquitectònic en harmonia amb el paisatge únic que els envolta. Són els Pobles amb Encant. Nuclis que no superen els 2.500 habitants i que conserven la seva essència i autenticitat.

Veure l'experiència

Descobreix l’essència de Catalunya visitant les seves Ciutats amb Caràcter. Aquestes viles tenen una personalitat pròpia i són molt actives culturalment. Totes destaquen pel seu caràcter històrico-cultural, enogastronòmic o artístico-creatiu. Ofereixen al visitant una experiència completa.

Veure l'experiència

Aquest esdeveniment fusiona música, art, gastronomia i vi en una trobada pionera que té com a objectiu impulsar nous projectes econòmics, sostenibles i socials a les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

A les Terres de Lleida, dalt d’un turó amb vistes a la Serra del Montsec, es troba el Poble amb Encant de Montsonís. Aquest nucli, que pertany al municipi de Foradada, va ser un enclavament important a l’edat mitjana, ja que era terra fronterera amb el món àrab. Està coronat per un castell, construït al segle …

Veure l'experiència

1 2 3