Recorre Catalunya a través de les diverses fires i festes gastronòmiques que se celebren de cap a cap de la seva geografia durant tot l’any.

Veure l'experiència

Seguint la Ruta del Vi DO Costers del Segre a través d’aquesta rica i diversa terra vitivinícola és difícil imaginar que gairebé va desaparèixer quan es va produir la plaga de la fil·loxera a finals del segle XIX. I, certament, això hauria passat si no hagués estat per l’obra de visionaris com Manuel Raventós, l’home …

Veure l'experiència

El final de la collita és motiu de celebració a Lleida. En honor del que es pot considerar el seu segon patró, Sant Miquel (29 de setembre), i coincidint amb la fira agrària que es du a terme en aquestes dates, la capital lleidatana organitza les seves festes de tardor.

Veure l'experiència

El saló Lleida Expo Tren celebra la seva onzena edició amb una fira dedicada al món ferroviari i al seu vessant més lúdic i cultural.

Veure l'experiència

Més conegut com JazzTardor, el Festival Internacional de Jazz de Lleida és la meca catalana per als fans del jazz. Durant el mes de novembre, podràs escoltar totes les variants del gènere, des del més clàssic a les fusions més actuals.

Veure l'experiència

El Festival Som Cinema va néixer a Mollerussa l’any 2007 i es va traslladar a Lleida poc després. Des de llavors, la ciutat acull cada any aquesta plataforma dedicada a la promoció del nou talent cinematogràfic i audiovisual català.

Veure l'experiència

La Cursa dels Templers comença i acaba dalt d’un turó, el de Gardeny, a les portes de Lleida. Allà hi ha el Castell Templer de Gardeny, l’amfitrió de la carrera. Aquest any se celebra la 14a edició, amb els ja tradicionals 10 quilòmetres de recorregut per la ciutat.

Veure l'experiència

Imagina’t contemplar un dels millors cels de Catalunya, en una nit estrellada. Autocar a les Estrelles és una activitat nocturna en autocar en què visites el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec d’Àger. Des del seu observatori guaitaràs les estrelles en unes condicions de foscor idònies.

Veure l'experiència

A Os de Balaguer t’esperen dues joies del patrimoni històric lleidatà: el castell, també conegut com l’inconquistable o Malignum castrum, i el Museu de les Campanes ubicat al seu interior.

Veure l'experiència

A Àger et sentiràs al centre de l’univers, o gairebé. Tu i Lleida et proposa un cap de setmana per descobrir el Parc Astronòmic del Montsec, un observatori certificat per la fundació Starlight (UNESCO) com a Destí Turístic Starlight per les bones condicions que ofereix per contemplar les estrelles.

Veure l'experiència

Fes una passejada pel modernisme del Pirineu lleidatà visitant el conjunt modernista Mauri a la Pobla de Segur.

Veure l'experiència

L’Ajuntament de Gandesa us proposa assistir a un casament reial. Una recreació teatralitzada de l’enllaç matrimonial entre l’infant Jaume I de Catalunya i Aragó, fill de Jaume II, i Elionor, filla de Ferran IV, rei de Castella, el 1319.

Veure l'experiència

1 2 3 4