A les Terres de Lleida, dalt d’un turó amb vistes a la Serra del Montsec, es troba el poble amb encant de Montsonís. Aquest nucli, que pertany al municipi de Foradada, va ser un enclavament important a l’edat mitjana, ja que era terra fronterera amb el món àrab. Està coronat per un castell, construït al segle …

Veure l'experiència

El vi i l’oli d’oliva verge extra marquen el gust i el paisatge de les Terres de Lleida en aquesta ruta. Endinsa-t’hi sense presses i gaudeix d’aquests dos tresors de la seva gastronomia practicant el turisme slow.

Veure l'experiència

Les profundes arrels històriques de Lleida s’aprecien en la majestuositat del seu conjunt patrimonial, que s’alça sobre els dos turons de la ciutat. Els més icònics de la ciutat són la Seu Vella, l’antiga catedral de la ciutat construïda al segle XIII sobre una antiga mesquita, i les restes del castell de la Suda, antiga residència …

Veure l'experiència

Et presentem 40 propostes per recórrer el territori de Catalunya i viure una experiència immersiva que et farà conèixer, experimentar, emocionar-te, aprendre, descobrir… És com fer molts viatges en un de sol.

Veure l'experiència

Et proposem 16 escapades de 2 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

La història i l’espiritualitat et marquen el camí. Un recorregut on les esglésies romàniques i les catedrals gòtiques s’alternen amb camps d’arbres fruiters i oliveres. Un sender que et porta directe al passat de les Terres de Lleida. Recorre el tram català del Camí de Sant Jaume.

Veure l'experiència

Et proposem 9 escapades de 3 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

Et proposem 10 escapades de 4 dies per conèixer Catalunya, des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre. Són més que viatges, són propostes turístiques que combinen activitats, visites guiades, excursions, tasts… perquè coneguis de manera autèntica el territori.

Veure l'experiència

Entre setembre i octubre, els paisatges de vinya i oliveres de les Terres de Lleida et reben amb els seus colors canviants i les seves aromes. Apropa’t a gaudir de la seva gastronomia tradicional, amb tocs d’avantguarda, sota un dels millors cels del sud d’Europa per observar les estrelles.

Veure l'experiència

Recorre Catalunya a través de les diverses fires i festes gastronòmiques que se celebren de cap a cap de la seva geografia durant tot l’any. *Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Veure l'experiència

Seguint la Ruta del Vi DO Costers del Segre a través d’aquesta rica i diversa terra vitivinícola és difícil imaginar que gairebé va desaparèixer quan es va produir la plaga de la fil·loxera a finals del segle XIX. I, certament, això hauria passat si no hagués estat per l’obra de visionaris com Manuel Raventós, l’home …

Veure l'experiència

A Os de Balaguer t’esperen dues joies del patrimoni històric lleidatà: el castell, també conegut com l’inconquistable o Malignum castrum, i el Museu de les Campanes ubicat al seu interior.*

Veure l'experiència

1 2