Per conèixer les històries dels comerços de Solsona apunta’t  a una visita guiada, organitzada per Dinamització Turística Voliacs.

Veure l'experiència

Imagina’t contemplar un dels millors cels de Catalunya, en una nit estrellada. Autocar a les Estrelles és una activitat nocturna en autocar en què visites el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec d’Àger. Des del seu observatori guaitaràs les estrelles en unes condicions de foscor idònies.

Veure l'experiència

A Os de Balaguer t’esperen dues joies del patrimoni històric lleidatà: el castell, també conegut com l’inconquistable o Malignum castrum, i el Museu de les Campanes ubicat al seu interior.

Veure l'experiència

A Àger et sentiràs al centre de l’univers, o gairebé. Tu i Lleida et proposa un cap de setmana per descobrir el Parc Astronòmic del Montsec, un observatori certificat per la fundació Starlight (UNESCO) com a Destí Turístic Starlight per les bones condicions que ofereix per contemplar les estrelles.

Veure l'experiència

Fes un viatge en el temps i apunta’t a fer una visita guiada a Castelló de Farfanya, a Lleida. Descobriràs els seus secrets, misteris i anècdotes plenes d’història.

Veure l'experiència

Fes una passejada pel modernisme del Pirineu lleidatà visitant el conjunt modernista Mauri a la Pobla de Segur.

Veure l'experiència

L’Ajuntament de Gandesa us proposa assistir a un casament reial. Una recreació teatralitzada de l’enllaç matrimonial entre l’infant Jaume I de Catalunya i Aragó, fill de Jaume II, i Elionor, filla de Ferran IV, rei de Castella, el 1319.

Veure l'experiència

Endinsa’t en un apassionant viatge per descobrir una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la nostra història: els templers. En aquesta visita guiada al conjunt monumental de la Poderosa Comanda de Gardeny de Lleida descobriràs qui eren i com vivien.

Veure l'experiència

Orquestres, solistes i corals omplen Lleida de música en la XV edició del Musiquem Lleida!, un festival internacional de música, organitzat per la Coral Shalom, que també se celebra en algunes comarques lleidatanes.

Veure l'experiència

La visita guiada Les veus de la Cuirassa és una excel·lent oportunitat per aprofundir en la vida, la història i les tradicions de la Cuirassa, el barri jueu de Lleida, d’on van ser expulsats fa 500 anys els últims jueus lleidatans.

Veure l'experiència

Apropa’t a veure una cerimònia única a Catalunya, el Desclavament de la Creu, un dels actes més emblemàtics de la Setmana Santa de la Granadella, documentat des de l’any 1787.

Veure l'experiència

Imagina’t tres dies d’oci i activitats per fer en família sense que hagis de preocupar-te de res. El 2019 torna a Catalunya l’Hola Família!

Veure l'experiència

1 2 3 4