Aquest esdeveniment fusiona música, art, gastronomia i vi en una trobada pionera que té com a objectiu impulsar nous projectes econòmics, sostenibles i socials a les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

Els Garau volen combinar l’esbarjo amb l’aprenentatge de les més petites. Una jornada marinera a la vora del mar és la seva elecció. El destí: Calella, a Costa Barcelona.

Veure l'experiència

La Rebeca, la parella del Xavier, no ha tastat mai els cargols i li encanta tot el que està relacionat amb el món del vi. Així que, amb l’excusa del primer aniversari de parella, el Xavier ha preparat un pla sorpresa: una experiència enoturística que els portarà per les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut que explora de nord a sud i d’est a oest el territori. És un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

Veure l'experiència

Als Pirineus de Catalunya s’hi va a gaudir de la natura, de les activitats a l’aire lliure, de l’esquí, de la cultura i de la bona taula.

Veure l'experiència

Els mercats parlen del caràcter d’un poble i de la seva gent. Passejar entre les parades, comprar i conversar amb els comerciants significa descobrir la gastronomia catalana a través de veus expertes.

Veure l'experiència

La cuina catalana té una extensa tradició, amb protagonistes remarcables, famosos ja des d’època medieval. Des dels últims anys del s. xx, els cuiners catalans han aconseguit el reconeixement arreu del món, en donar valor afegit a les matèries primeres i posant la creativitat al servei dels fogons. Escampats per tots els racons de Catalunya, …

Veure l'experiència

La manera més deliciosa de viatjar per Catalunya és assaborint la nostra gastronomia. La cuina catalana és un saborós retrat que et mostra la diversitat paisatgística d’aquest territori petit, on conviuen en harmonia mar i muntanya.

Veure l'experiència

La cuina catalana no ha brillat mai amb tanta força. Catalunya compta actualment amb un dels panorames gastronòmics més dinàmics i reconeguts mundialment. Fins a 50 restaurants catalans acumulen 65 estrelles Michelin, els reconeixements que lliura la centenària guia turística Michelin.

Veure l'experiència

Recorre Catalunya a través de les diverses fires i festes gastronòmiques que se celebren de cap a cap de la seva geografia durant tot l’any.

Veure l'experiència

El secrets del bon menjar reposen entre les seves quatre parets. Els hotels gastronòmics de Catalunya són més de 45 allotjaments repartits per tot el territori especialitzats en cuina catalana i en l’ús de productes del territori.

Veure l'experiència

Quan degustes un plat de la cuina catalana, cada mos et descobreix la inspiració del xef, et revela les aromes dels productes emprats i t’acosta a la cultura i els paisatges del territori. Assaborir la gastronomia de Catalunya significa submergir-se en el mar, descobrir els pobles i paisatges i interactuar amb la natura. És un territori …

Veure l'experiència

1 2 3