Anar a collir bolets és tot un plaer que es pot gaudir en família. En aquesta excursió guiada, organitzada pel Càmping Prades, en acabat es farà una explicació de cada espècie i també un dinar amb tots els assistents.

Veure l'experiència

Entre la natura abrupta de la serra de Pàndols i la de Cavalls s’obre pas un antic traçat ferroviari. Aquesta via havia de connectar l’Aragó amb Tortosa per tenir una sortida al mar, però el projecte no es va arribar a enllestir mai i va caure en desús. Des de fa anys el traçat ha …

Veure l'experiència

No et decideixes per la teva modalitat? Amb Water Sport Experience podràs combinar 2 hores de windsurf o vela amb dues hores de caiac o surf de rem. A l’escola de vela Fluvià-Gola creen experiències a mida per a tota la família, a Sant Pere Pescador.

Veure l'experiència

Si mai heu navegat en caiac, en família, ara és hora de provar-ho. L’Escola de vela de Calafell lloga caiacs de mar, durant una hora. L’activitat inclou instrucció sobre l’estabilitat i la seguretat de l’embarcació.

Veure l'experiència

Practicar l’ornitologia al centre de Platja d’Aro és possible? Doncs sí, el Parc dels Estanys és un espai de natura ubicat al cor de la vila.

Veure l'experiència

És el millor escenari que pots triar per introduir els nens als esports nàutics. El Canal Olímpic de Catalunya és un espai d’aigua tancat, sense corrents ni onades, on pots llogar tots els materials necessaris per compartir amb la família una jornada relaxada.

Veure l'experiència

Us proposem descobrir el barri vell de Berga al vostre aire a partir del fulletó “El tomb per Berga” que caldrà que aneu a buscar a l’oficina de turisme de la ciutat. L’activitat està pensada per iniciar als nens juntament amb les seves famílies en la descoberta del passat de la ciutat. Es pot complementar amb …

Veure l'experiència

En aquesta proposta et toca posar-te el vestit d’explorador. És una excursió autoguiada per visitar amb nens la Roca Foradada, un bonic arc natural que han creat l’erosió del vent i l’aigua en una pedra vermella a la zona de l’Espai Protegit de les Muntanyes de Prades.

Veure l'experiència

El The Jacobite de Harry Potter és, probablement, l’únic tren de vapor que coneixeran els teus fills. En els teus records el cinema i la literatura també hauran fet un lloc per a altres trens icònics com l’Orient Express o el Transsiberià.

Veure l'experiència

El cos us demana marxa a tu i a tota la família. Concediu-li el desig amb una allau d’activitats al principal parc temàtic de Catalunya. Ha arribat l’hora de visitar PortAventura Park.

Veure l'experiència

Els nens senten fascinació pels animals. Sabent això, és gairebé impossible que els teus fills no gaudeixin d’aquesta escapada familiar: una visita a una granja.

Veure l'experiència

Exploreu els carrers i espais medievals de la vila de Castell d’Aro. Quan arribeu al Parc de l’Estació podreu pujar a bord d’un petit tren i circular per un dels únics circuits de modelisme que hi ha a Catalunya. Una proposta gratuïta que ofereix, els diumenges i festius, l’Associació del Trenet de la Vall d’Aro i que …

Veure l'experiència

1 2 3 4 5 6 7 ...>