Aquesta iniciativa et permetrà conèixer tres de les esglésies més imponents de Barcelona. Amb només una entrada i sense fer cues, accediràs a la catedral de Barcelona, la basílica de Santa Maria del Mar i l’antic monestir de Sant Pau del Camp.

Veure l'experiència

Sabies que les mares de Miró i Picasso eren amigues vint anys abans  que els dos genis es trobessin a París? O que Gaudí feia classes de dibuix als 60 anys i compartia aula amb Joan Miró?

Veure l'experiència

La importància de la poesia en l’obra de Pablo Picasso s’evidencia en l’exposició Picasso poeta, que organitza el Museu Picasso de Barcelona.

Veure l'experiència

Endinsa’t de ple en l’univers Gaudí. Combina la visita a la Gaudí Experiència amb una visita a la zona monumental del Park Güell.

Veure l'experiència

El Museu Picasso et proposa una immersió en el món picassià. Un món on l’artista és davant i darrere la càmera. L’exposició Picasso, la mirada del fotògraf  t’ofereix un itinerari fotogràfic que recorre els tallers on creava i com era el seu procés creatiu.

Veure l'experiència

Visitar la Casa de les Punxes de Barcelona és un plaer visual. Les vidrieres, ornamentacions vegetals i detalls de ferro forjat, tan característics del modernisme català, la vesteixen i guarneixen de dalt a baix.

Veure l'experiència

Amb la Ruta dels campanars de Barcelona veuràs la ciutat des d’un altre punt de vista. La visita inclou un recorregut per les tres basíliques del Barri Gòtic: Santa Maria del Mar, Santa Maria del Pi i dels Sants Màrtirs Just i Pastor.

Veure l'experiència

Imagina’t tres dies d’oci i activitats per fer en família sense que hagis de preocupar-te de res. El 2019 torna a Catalunya l’Hola Família!

Veure l'experiència

Amb Nits amb Ritme, la Casa de les Punxes de Barcelona vol donar un toc musical als vespres estiuencs a la fresca. Aquesta proposta ofereix concerts de música en viu cada divendres a partir de les 20h a la seva terrassa.

Veure l'experiència

La Gaudí Experiència és tota una aventura en 4D pel llegat d’Antoni Gaudí en format interactiu. A Barcelona t’espera una visita que et portarà a l’interior de la ment del genial arquitecte.

Veure l'experiència

La segona meitat de la dècada dels anys 60 es va iniciar una revolta cultural que havia de transformar la societat de dalt a baix. A la visita comentada de l’exposició LIBERXINA, Pop i nous comportaments artístics, 1966-1971 del CCCB, coneixeràs com va sorgir el Pop-art i la Nova Figuració en resposta als posicionaments existencialistes de …

Veure l'experiència

Et ve de gust un cap de setmana en una casa rural amb tast de vins inclòs? Aquest estiu vols llogar un veler i navegar per la Costa Brava? Amb el bon temps els dies s’allarguen i tens més ganes de sortir a gaudir de l’aire lliure i de conèixer nous indrets.

Veure l'experiència

1 2 3 4