Rumb als cims nevats en màquina trepitjaneu

A la majoria de coses se’ls pot donar un segon ús. Això mateix és el que han fet en algunes estacions d’esquí dels Pirineus de Catalunya amb les màquines trepitjaneu.

A La Molina, a més de fer-les servir per condicionar les pistes, organitzen excursions per explorar alguns dels racons més recòndits de l’estació de muntanya. L’experiència s’està convertint en una de les que tenen més tirada aquesta temporada per la combinació de pujar en un vehicle que sembla una barreja entre un camió i un tanc i remuntar pendents nevats.

Famílies preparades per iniciar l'excursió a La Molina. © FGC

Famílies preparades per iniciar l’excursió a La Molina. © FGC

Pots triar entre dos traçats diferents per recórrer amb la trepitjaneu. Un puja fins al refugi del Niu de l’Àliga, a més de 2.500 metres d’altura, sortint des del Telecadira de Cap de Comella. Hi ha una segona ruta que també surt des del Cap de Comella però que enfila cap a Costa Rasa.

Excursió en màquina trepitjaneu a Tavascan

El Parc Natural de l’Alt Pirineu és el més gran de Catalunya, té una superfície de gairebé 70.000 hectàrees. Des de l’estació de Tavascan surten itineraris paisatgístics a bord d’una màquina trepitjaneu perquè tinguis unes panoràmiques espectaculars d’aquesta joia natural.

A punt per pujar al Mirador del Corbiu a Tavascan. © Tavascan

A punt per pujar al Mirador del Corbiu a Tavascan. © Tavascan

El mirador del Corbiu és una d’aquestes finestres al parc per on passa el recorregut. Des d’aquest mirador panoràmic contemplaràs les valls, les bordes, els boscos, els estanys i les muntanyes de la capçalera de la vall de Tavascan, que formen part del Parc Natural de l’Alt Pirineu, com el pic de Certascan, l’estany del Port i les bordes de Noarre.

A la cabina de la màquina hi podeu pujar fins a vuit passatgers acompanyats per un guia especialitzat que us explicarà els punts més interessants del recorregut. Les sortides es fan cada dia de la setmana a les 16 hores i sempre amb reserva prèvia.

Enfila’t a una màquina trepitjaneu, relaxa’t i culmina una gran jornada d’esquí als Pirineus de Catalunya.

La imatge de portada és del Mirador del Corbiu de Tavascan.

I després de la màquina trepitjaneu, una ruta en Segway per La Molina

des de 13,00 € Reservar Pirineus

Posts relacionats

Travessa els Pirineus de Catalunya saltant d'un 'snowpark' a un altre

Travessa els Pirineus de Catalunya saltant d'un 'snowpark' a un altre

Gairebé podries travessar els Pirineus de Catalunya d’est a oest saltant d’un ‘snowpark’ a un altre. Començant pel de Vallter 2000, situat a l’extrem més oriental, i acabant al de [...]

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Res millor que calçar-te un parell de raquetes de neu per sentir-te com els caçadors i els paranyers d’abans, acostumats a moure’s per zones de difícil accés i amb nevades [...]

Viu la pujada d’adrenalina sobre una moto de neu a Catalunya

Viu la pujada d’adrenalina sobre una moto de neu a Catalunya

Si t’agrada la sensació de llibertat que dona una motocicleta, pujar a una moto de neu és encara millor. Les motos de neu recorren els paisatges nevats sense necessitat de [...]