Descobreix Catalunya en tren d’alta velocitat

Arriba el cap de setmana i vols escapar-te a una destinació propera? Et proposem sis ciutats AVE catalanes perquè gaudeixis d’un city-break sostenible, ràpid i còmode a bord d’un tren d’alta velocitat.

Les ciutats AVE catalanes formen part de la xarxa ferroviària espanyola d’alta velocitat i estan connectades amb les principals capitals espanyoles. També, gràcies a les interconnexions, et permeten arribar en poc temps a diverses capitals europees.

Viatjar en tren d’alta velocitat a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Figueres i Reus és una opció sostenible que et permet gaudir del trajecte sense haver de patir cues ni embussos de trànsit. A més, els trens passen amb molta freqüència i pots aprofitar al màxim el temps.

A les ciutats AVE les distàncies i el temps s’escurcen. Imagina’t pujar al tren al matí per gaudir d’una visita al castell de Gardeny de Lleida i fer un àpat amb cargols a la llauna, i a la tarda fer una ruta modernista pel centre de Barcelona i sopar en un restaurant amb estrelles Michelin a Girona.

Quan arribes a una ciutat AVE també tens la possibilitat de llogar un cotxe i fer un tram del Grand Tour de Catalunya, una ruta circular per tot el territori català que et portarà a conèixer icones culturals i paratges naturals i a gaudir d’experiències enogastronòmiques.

Escapa’t a conèixer ciutats que són a prop i encara no has visitat. Viu experiències enogastronòmiques i culturals a només un trajecte d’alta velocitat.

Prepara’t la bossa. La Catalunya d’alta velocitat t’espera.

Et proposem