L’aventura més salvatge dels Conde

Tots dalt del cotxe, els Conde es dirigeixen emocionats a viure una aventura en plena natura. Amb ganes d’aprendre i molt motivats, arriben a la Pobla de Segur, al Pallars Jussà. D’aquí s’endinsaran, acompanyats d’un guia local, per la Reserva Nacional de Boumort.

L’ecosafari que han contractat són tres dies de descoberta de la fauna i flora alpina. En aquest espai natural protegit dels Pirineus, la principal tasca serà l’observació d’algunes de les grans aus rapinyaires i carronyaires d’Europa, com el voltor negre, el voltor comú i el trencalòs. El guia els explicarà tot el que necessiten saber sobre aquestes aus i tots els seus secrets.

La primera nit la família dormirà en una antiga casa forestal restaurada com a refugi, i la segona, en un campament a prop dels pobles troglodítics de Solduga i l’Espluga de Cuberes, sota el cel estrellat. En aquests nuclis despoblats han descobert petites esglésies romàniques com la de Santa Coloma de l’Espluga.

Una experiència única que també es pot viure al Boumort, i que interessa molts als nens, és la brama del cérvol. Entre els mesos de setembre i octubre, durant el període de zel, els cérvols es barallen entre ells per guanyar-se les femelles. Un fet singular que es pot presenciar a través de sortides guiades organitzades.

Després de desmantellar el campament, la família Conde vol seguir gaudint dels paisatges i la cultura de la zona, però aquest cop muntats en bicicleta. Aprofiten el darrer dia per fer un tram de la Volta a Sant Corneli en BTT. Un recorregut ple de castells medievals com el d’Orcau, esglésies romàniques com la de Sant Esteve a Abella de la Conca i estanys d’aigua cristal·lina com el de Basturs. Tota una immersió natural per desconnectar de la ciutat i conèixer millor el territori. 

Benvinguts a la vostra Catalunya, família Conde.

Copyright imatge: Amaroq Explorers

Et proposem

7 imprescindibles de l’ecoturisme a Catalunya

7 imprescindibles de l’ecoturisme a Catalunya

Conèixer, gaudir, observar, aprendre, conservar… són valors i activitats d’ecoturisme que pots posar en pràctica en els nombrosos i variats espais naturals de Catalunya

Ecoturisme: experiències per connectar amb la natura

Ecoturisme: experiències per connectar amb la natura

El patrimoni natural de Catalunya destaca per la seva diversitat. Gaudeix d’aquesta riquesa de recursos ecoturístics i d’una oferta de serveis turístics de gran qualitat.

10 raons excel·lents per fer senderisme a Catalunya

10 raons excel·lents per fer senderisme a Catalunya

Caminar és la manera més senzilla de conèixer un territori, de copsar-ne tots els detalls. Tens moltes raons per venir a fer senderisme a Catalunya, aquí te’n donem 10 d’importants.

Festivals de senderisme: Molt més que caminar

Festivals de senderisme: Molt més que caminar

Als Pirineus de Catalunya caminar és un plaer que s’acompanya de cultura i gastronomia. L’edició 2021 dels Festivals de Senderisme dels Pirineus arriba amb més força que mai. Troba el teu.

Calça’t les botes i fes senderisme

Calça’t les botes i fes senderisme

En aquesta guia trobes propostes adaptades a cada tipus de senderista: per a experts i iniciats i per a aquells que, per primera vegada, decideixen emprendre el camí per Catalunya.

Catalunya, la natura marca el camí

Catalunya, la natura marca el camí

En aquesta guia trobaràs un centenar d’activitats de turisme actiu i natura. Senderisme, esports aquàtics, cicloturisme, ecoturisme, neu, aventura i espais naturals.

Per què observar ocells a Catalunya

Per què observar ocells a Catalunya

En aquesta guia de d’observació dels ocells a Catalunya descobriràs on es troben i com identificar-los, així com tots els serveis relacionats amb aquesta activitat.

Catalunya, una destinació de turisme responsable

Catalunya, una destinació de turisme responsable

Catalunya ofereix al visitant el valor afegit que suposa el turisme responsable, amb productes, serveis i experiències que potencien l’accessibilitat i la sostenibilitat.

Assaborir la millor cuina catalana

Assaborir la millor cuina catalana

De la teva estada a Catalunya te n’emportaràs infinitat de records per guardar a la memòria del gust. Cada zona del territori té el seu propi caràcter i tradicions arrelades que es deixen sentir a través dels ingredients i les receptes.

Percebre les aromes de vins que perduren a la memòria

Percebre les aromes de vins que perduren a la memòria

A Catalunya, tot et parla de vi. Els jaciments més antics. Els monestirs medievals. Els templers. El Modernisme. La història. El patrimoni. L’arquitectura...