Mar i cel, la combinació guanyadora de l’Anna

Descarregar tensions i sentir l’adrenalina és el que busquen l’Anna i els seus amics. Volen visitar un lloc nou i provar una experiència per recordar.

Tots són grans afeccionats als esports nàutics, en especial al kitesurf, i quan van veure el vídeo d’un youtuber es van animar a visitar Sant Pere Pescador i gaudir de la força del vent i les onades a la Costa Brava.

A la platja de Can Martinet, que limita amb la Gola del Fluvià i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, no hi ha gaire gent. Les condicions del vent són molt canviants i aquest pot venir de diferents direccions: tramuntana, llevant, garbí… Això la converteix en un indret únic per practicar aquest tipus d’esports.

Després de surfejar les onades i el cel s’han apropat al Club Nàutic de Sant Pere Pescador per fer una ruta en caiac pels Aiguamolls de l’Empordà. Palejant pel riu Fluvià han arribat fins a la Reserva Integral de l’Illa de Caramany, una petita illa fluvial amb un dels boscos de ribera més extensos que es conserven al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Tot un encert, ja que no coneixien aquesta zona.

Després d’improvisar un pícnic a la platja s’han dirigit a l’Skydive Empuriabrava per provar l’experiència de llançar-se en paracaigudes des de 4.000 metres d’altura sobrevolant els penya-segats de la costa. I amb aquesta sensació de llibertat i les piles carregades han tornat a la ciutat.

Benvinguts a la vostra Catalunya, Anna i companyia.

Et proposem

Sentir de prop el magnetisme del cel blau fent activitats a l’aire lliure

Sentir de prop el magnetisme del cel blau fent activitats a l’aire lliure

A Catalunya pots realitzar rutes senderistes, rutes en BTT, descensos d’aigües braves i practicar activitats ecoturístiques durant tot l’any.

Les millors rutes per a ciclistes experimentats

Les millors rutes per a ciclistes experimentats

Catalunya és un paradís del cicloturisme. Més de 6.000 quilòmetres de carreteres i camins recorren el territori per descobrir-te els racons més privilegiats. Troba aquí la teva ruta.

Pedala, explora i descobreix

Pedala, explora i descobreix

El ciclisme de carretera, una activitat molt popular a Catalunya, en permet conèixer els paisatges sorprenentment canviants, la rica història i l’ampli patrimoni.

Paisatges i rutes per gaudir tot l’any

Paisatges i rutes per gaudir tot l’any

En aquest mapa guia, trobaràs una selecció de rutes BTT amb diferents nivells de dificultat, que conviden a pedalar per Catalunya mentre descobreixes paisatges de somni.

10 raons excel·lents per fer senderisme a Catalunya

10 raons excel·lents per fer senderisme a Catalunya

Caminar és la manera més senzilla de conèixer un territori, de copsar-ne tots els detalls. Tens moltes raons per venir a fer senderisme a Catalunya, aquí te’n donem 10 d’importants.

Calça’t les botes i fes senderisme

Calça’t les botes i fes senderisme

En aquesta guia trobes propostes adaptades a cada tipus de senderista: per a experts i iniciats i per a aquells que, per primera vegada, decideixen emprendre el camí per Catalunya.