Aquest esdeveniment fusiona música, art, gastronomia i vi en una trobada pionera que té com a objectiu impulsar nous projectes econòmics, sostenibles i socials a les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

Descobrir els vins de la DO Tarragona és endinsar-se en una tradició mil·lenària que es remunta a l’època de l’Imperi Romà. El seu llegat històric i patrimonial és excepcional, i està estretament lligat a l’elaboració d’uns vins de qualitat reconeguda des dels seus orígens.

Veure l'experiència

La Marta i la seva parella són amants del modernisme i volen descobrir l’essència de Reus, ciutat natal de Gaudí, i visitar els racons on va créixer aquest geni de l’arquitectura.

Veure l'experiència

La Rebeca, la parella del Xavier, no ha tastat mai els cargols i li encanta tot el que està relacionat amb el món del vi. Així que, amb l’excusa del primer aniversari de parella, el Xavier ha preparat un pla sorpresa: una experiència enoturística que els portarà per les Terres de Lleida.

Veure l'experiència

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut que explora de nord a sud i d’est a oest el territori. És un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

Veure l'experiència

A Catalunya s’organitzen més de 180 esdeveniments enogastronòmics cada any. Si no saps quin triar, tot seguit et proposem alguns dels més destacats.

Veure l'experiència

Seguint la Ruta del Vi de Lleida a través d’aquesta rica i diversa terra vitivinícola és difícil imaginar que gairebé va desaparèixer quan es va produir la plaga de la fil·loxera a finals del segle XIX. I, certament, això hauria passat si no hagués estat per l’obra de visionaris com Manuel Raventós, l’home de l’èxit …

Veure l'experiència

La història de la vinya i el vi de Catalunya és una constel·lació de petites i grans aventures que, al marge de grans vins, ha modelat el paisatge de manera persistent i silenciosa fins a deixar-lo tal com és ara. No hi ha un únic paisatge de vi, n’hi ha tants com vins diferents de …

Veure l'experiència

Allà on miris, la vinya és present a la DO Terra Alta, sobretot a la zona central, entre els 350 i 550 metres d’altitud, amb terrasses i bancals que s’alternen amb vinyes planeres i al fons de les valls, formant un vistós mosaic de parcel·les, pendents i orientacions. L’altre factor diferencial d’aquesta terra vinícola de …

Veure l'experiència

Ets a punt d’embarcar-te en un viatge per Catalunya de la mà del vi, una aventura cultural plena d’aromes i emocions. Viu-la recorrent les diferents rutes del vi que s’endinsen en l’essència de les denominacions d’origen catalanes i dels seus vins i cellers. 

Veure l'experiència

La DOQ Priorat abasta un territori de pendents impossibles on la viticultura sempre ha estat una empresa heroica i continua sent-ho avui. Comparteix comarca amb la DO Montsant, la més jove de les denominacions d’origen catalanes, que ha esdevingut la revelació dels darrers anys pel seu creixement. Per aquest motiu, l’experiència enoturística en ambdues regions …

Veure l'experiència

La DO Pla de Bages és un territori de contrastos on les vinyes reposen protegides als peus de la muntanya de Montserrat, un important símbol per a la història, l’espiritualitat i la cultura catalana. De fet, és la denominació d’origen més propera a aquesta icona natural.

Veure l'experiència

1 2