Sant Pere Pescador

Gaudiu a Sant Pere Pescador de les vostres vacances en família!

El blau de la mar Mediterrània i el riu Fluvià, el daurat de la sorra o el groc i el verd dels camps d’arbres fruiters. Són els colors de Sant Pere Pescador, una destinació que combina paisatges d’interior i de costa, i ofereix nombroses propostes a les famílies que la trien per passar-hi uns dies de vacances. La platja és ampla i llarga i abraça una gran badia que es perd en l’horitzó. Sempre hi ha lloc on col·locar la tovallola o improvisar un camp de jocs amb els infants. Les zones de dunes hi donen un aire salvatge i el vent que hi bufa sovint fa que sigui un indret perfecte per practicar-hi el windsurf i el kitesurf; de fet, és un referent mundial en aquests dos esports. A banda de mar i sorra, Sant Pere Pescador també es caracteritza pels paratges que envolten el riu Fluvià.
No us podeu perdre...
Platja de Sant Pere Pescador
Es tracta d’una llarga platja de gairebé 7 quilòmetres dividida en diferents sectors, amb poca profunditat i la sorra molt fina, una característica que la fa ideal per a les famílies amb infants.
Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà
És un plaer caminar entre les llacunes, els canyissars i les zones de dunes del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, una zona humida on habiten aus de diverses espècies a la qual s'hi pot accedir fàcilment des del nucli de Sant Pere Pescador.
Kitesurf i windsurf
La llarga i àmplia platja de Sant Pere Pescador és considerada un dels millors espais per a la pràctica del kitesurf i el windsurf de tot Catalunya. El vent que hi bufa sovint i les condicions tèrmiques que presenta la fan ideal per a aquests esports. Hi trobareu tot el que necessiteu tant si sou novells com si ja sou uns experts!
Caiac al riu Fluvià
La desembocadura del riu Fluvià és un dels escenaris més bonics de l’Empordà per fer una excursió en caiac. Des del Club Nàutic de Sant Pere i de la mà de monitors/es experts/es s’organitzen sortides en caiacs individuals o dobles, ideals per descobrir la fauna i la flora d’aquesta zona protegida.
Rutes en bicicleta
L’orografia amable de Sant Pere Pescador fa que sigui un lloc perfecte per fer rutes en bicicleta amb tota la família. Els diferents itineraris són planers i recorren paisatges diversos com l’entorn del riu Fluvià, els aiguamolls o la platja.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya