Viu la pujada d’adrenalina sobre una moto de neu a Catalunya

Si t’agrada la sensació de llibertat que dona una motocicleta, pujar a una moto de neu és encara millor. Les motos de neu recorren els paisatges nevats sense necessitat de carretera o de camí. Anar en moto per alguns dels paratges més amagats dels Pirineus de Catalunya és una experiència que enganxa.

Motos de neu a Baqueira Beret/Montgarri Outdoor

Motos de neu a Baqueira Beret/Montgarri Outdoor

 

Si t’animes a pujar-hi, la millor manera és apuntar-se a una ruta guiada. T’ensenyaran com pots controlar la moto, què has de fer per no bolcar i sobretot et descobriran paisatges de gran bellesa on arriba molt poca gent.

Si prefereixes llogar una moto tot sol, vigila amb la velocitat. Segons en quines zones de les estacions no es pot anar a la màxima velocitat, hi ha cruïlles on no sempre hi ha visibilitat del 100% amb les altres pistes, de manera que sempre has d’estar alerta.

No és qüestió d’omplir les estacions amb rètols i senyalitzacions constants, però les pistes d’esquí són un espai on es pot gaudir de l’esport i la natura i cal que tots posem el nostre granet de sorra per fer que cada vegada sigui una experiència única.

Ruta en moto de neu/Montgarri Outdoor

Ruta en moto de neu/Montgarri Outdoor

Als Pirineus de Catalunya les estacions de La Molina, Boí Taüll Resort i Espot Esquí organitzen sortides amb motos de neu. L’empresa Montgarri Outdoor també organitza sortides en moto per Baqueira Beret, fins i tot de nit.

Posts relacionats

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Res millor que calçar-te un parell de raquetes de neu per sentir-te com els caçadors i els paranyers d’abans, acostumats a moure’s per zones de difícil accés i amb nevades [...]