Visita i aprèn

Una granja pedagògica: Mas la Coromina a la Vall d’en Bas-Les Preses

Afegir a la llista de desitjos

Els nens senten fascinació pels animals. Sabent això, és gairebé impossible que els teus fills no gaudeixin d’aquesta escapada familiar: una visita a una granja.

Al cor de la Vall d’en Bas us espera la gent de Mas la Coromina per conèixer com és la vida a pagès i visitar les corts on cuiden amb cura les gallines, els porcs, els conills o les vaques.

Podreu tocar la pell suau dels vedells, donar de menjar a les vaques lleteres i veure com es munyen.

A la granja cuiden amb molt d’afany les visites: ofereixen explicacions molt didàctiques i pensades per als nens per entendre les particularitats de la vida al camp. Ho complementen amb l’espai polivalent, on us mostraran a través de jocs i tallers la vida i el metabolisme de les vaques i la riquesa i les propietats de la llet. La jornada sempre finalitza amb un tast de la seva llet i dels derivats que elaboren.

Quan hi aneu, demaneu que també us expliquin la història de la granja. Avui dia la gestionen la Isabel i l’Albert, la tercera generació familiar que ha passat per Mas la Coromina.

La granja funciona des de fa més de 50 anys, quan només hi tenien dues vaques, i ha anat evolucionant fins a arribar als més de 400 caps de bestiar actuals.

Quan: Tot l’any

On: Joanetes

Organitza: Mas la Coromina