Parcs temàtics Visita i aprèn

Catalunya en Miniatura: una visita gegant per conèixer les icones catalanes

Afegir a la llista de desitjos

La Sagrada Família, el Camp Nou, Montserrat, Sant Pere de Rodes, les esglésies romàniques de la Vall de Boí… Mostrar als teus fills aquestes i moltes més icones de Catalunya en un dia és possible. Com? Visitant Catalunya en Miniatura, el parc de miniatures més gran d’Europa.

El parc temàtic, declarat d’Interès Turístic Nacional, és a només 13 quilòmetres de la ciutat de Barcelona. Compta amb més de 150 maquetes distribuïdes en un circuit creat per acostar a tota la família els monuments i edificis més representatius del territori català.

A més de visitar el circuit de maquetes, també es pot gaudir del Bosc Animat, un parc d’aventures amb tres nivells de dificultat diferents ubicat entre els arbres, on podreu escalar un tronc de pi o penjar-vos en tirolina. Per accedir-hi cal reservar prèviament.

Horari  juliol: De dilluns a diumenge de 10 h a 18 h. La taquilla i el parc tanquen a les 19 h. Els circuits d’aventura vertical obren els caps de setmana, cal arribar abans de les 12.30 h.

Horari agost: De dilluns a diumenge de 10 h a 19 h. La taquilla i el parc tanquen a les 20 h. Els circuits d’aventura vertical obren de dimecres a diumenge, cal arribar abans de les 12.30 h.

Resta de l’any, de 10 h a 17 h. La taquilla i el parc tanquen a les 18 h. Circuits d’aventura vertical oberts els caps de setmana i festius, cal arribar abans de les 12.30 h.

Cal reservar prèviament els Circuits d’aventura vertical (per a grups de 15 persones mínim) a info@catalunyaenminiatura.com

Consulta el web i compra les entrades el dia abans per gaudir de descomptes en línia.

Quan: Tot l’any

On: Torrelles de Llobregat

Organitza: Catalunya en Miniatura