Vilanova i la Geltrú

Gaudiu a Vilanova i la Geltrú de les vostres vacances en família!

Vuit platges àmplies de sorra fina i pendent suau, sense massificar i amb certificats de qualitat, són el gran reclam turístic per a les famílies que busquen una destinació per passar unes vacances al costat del mar. Vilanova i la Geltrú és una ciutat mediterrània de caràcter obert i acollidor en què el turisme, el comerç̧, la cultura, la gastronomia i el lleure han sabut combinar-se per oferir als visitants una estada inoblidable. Compta amb un ampli calendari festiu amb activitats per gaudir en família cada setmana, un ric patrimoni cultural amb vuit espais museístics, una gastronomia exquisida pròpia en què destaquen els productes del mar i l’Estació Nàutica, amb empreses que organitzen tota mena d’activitats i esports nàutics per divertir-se i remullar-se a parts iguals.
No us podeu perdre...
Activitats nàutiques
A la platja de Ribes Roges, les famílies tenen a l’abast tot un ventall d’activitats nàutiques per gaudir al màxim de la platja i el mar, des de lloguers d’embarcacions fins a propostes dirigides, casals d’estiu i cursos a mida.
Espai Far
El recinte del Far de Sant Cristòfol aplega tres espais museístics: el Museu del Mar, el Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués i l’Espai Víctor Rojas, on podreu descobrir objectes mariners i troballes de pescadors de diferents èpoques, la coneguda Carpa Juanita, o un dels tres únics bots de salvament marítim que es conserven a Catalunya.
Visites guiades amb Arc Cultural
Itineraris, visites guiades, visites teatralitzades o tallers. Hi ha moltes maneres entretingudes i divertides de descobrir el patrimoni vilanoví. A l’empresa Arc Cultural organitzen tota mena d’activitats per conèixer els carrers i places de la vila, els museus i els edificis d’interès.
Museu del Ferrocarril de Catalunya
El Museu del Ferrocarril de Catalunya és un dels preferits dels infants i també dels més grans, i presenta una de les col·leccions de locomotores més importants d’Europa. Hi destaquen les 25 locomotores de vapor, especialment la Martorell, la més antiga conservada a Espanya.
Sortides en veler
Des de l’Estació Nàutica de Vilanova es poden contractar sortides en veler des del port de Vilanova i passar unes hores lliscant per la mar sense presses, aturant-se a fer un bany si el temps ho permet o fer un brindis amb una copa de cava del Penedès o un refresc. Tot gaudint de l’skyline de Vilanova des del mar.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya