Muntanyes de Prades

Gaudiu a Muntanyes de Prades de les vostres vacances en família!

A tocar de les llargues platges de sorra fina i daurada del litoral tarragoní, s’alcen unes muntanyes i valls plenes de boscos, rius amb cascades i gorgs i castells i pobles on es poden viure unes vacances de somni. De dia, és un plaer recórrer-ne els camins a peu o amb bicicleta. A la tarda, es pot baixar als pobles, visitar museus o comprar als mercats i a les cooperatives agrícoles. I a les nits, descansar als allotjaments rurals o gaudir de l’observació d’estels. No poden faltar les visites a l’impressionant monestir cistercenc de Poblet (Patrimoni de la Humanitat), al Museu de la Vida Rural o al Museu del Vidre, l’únic d’aquest estil a Catalunya.
No us podeu perdre...
La Vila Vermella de Prades
Amagada entre les valls i faldes de la serra trobem la Vila de Prades. Exercint de capital, la vila és una petita joia arquitectònica que s’ha de visitar. No en podeu marxar sense comprar les famoses patates de Prades amb Denominació d’Origen Protegida (DOP).
El Museu de la Vida Rural
Situat a l’Espluga del Francolí, el Museu de la Vida Rural és un lloc imprescindible per conèixer com era la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya. També s'organitzen activitats per als més menuts com “La capsa de l’àvia”, una visita peculiar narrada per Lluís Soler i Júlia Creus.
Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades
Situat al poble de Prades, posarà a prova els cinc sentits de tota la família. El centre proposa un recorregut per descobrir els secrets dels pobles i paisatges de la zona a través de la vista, l’olfacte, el tacte, l’oïda i el gust.
Reial Monestir de Santa Maria de Poblet
El Monestir de Poblet està considerat un dels més emblemàtics de Catalunya i declarat Patrimoni Històric de la Humanitat. A dia d’avui, encara hi viu una comunitat de més de trenta monjos, i durant la vostra visita podreu recórrer diferents dependències i experimentar de primera mà les particularitats de la vida monacal. A més de gaudir d’una autèntica joia històrica i arquitectònica.
Ermita de l’Abellera
Datada de l’any 1570, l’Ermita de la Mare de Déu de l’Abellera és una construcció incrustada a la muntanya a més de 1.000 metres d’alçada. Es pot fer una excursió en família sortint des de Prades per visitar-la.
ALTRES DESTINACIONS
Descobriu totes les destinacions de turisme familiar de Catalunya