Esport en família Mar i platja Natura i aventura

Camina sobre el mar per la via ferrada de la cala del Molí a Sant Feliu de Guíxols

Afegir a la llista de desitjos

És l’única via ferrada d’Europa penjada sobre el mar. És a la cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols, un lloc inaccessible si hi vols arribar d’una manera convencional.

Per conèixer aquest paratge cal fer la via ferrada: un recorregut per les roques amb elements de ferro pel qual s’ha d’escalar i superar uns quants obstacles per travessar-la.

Els seus creadors, Parc Aventura Sant Feliu de Guíxols, han fet aquesta particular ruta suspesa pensant en les famílies. La via ferrada de la cala del Molí consta de dos trams de dificultat baixa-mitjana que poden realitzar tots els membres de la família (és recomanable per a nens a partir de 12 anys) en unes dues hores i mitja.

El gaudi ja comença abans d’arribar-hi: l’accés a la via es fa pel camí de ronda que serpenteja obrint-se pas entre viles marineres, cales i penya-segats del litoral de la Costa Brava.

A la via hi trobaràs escalons, ponts cablejats i ferros que us ajudaran a completar el recorregut. Mitjançant un sistema de cablejat horitzontal en tot moment estareu assegurats i podreu gaudir del paisatge, de la fauna i de les vistes exclusives amb el mar als vostres peus.

Quan: Tot l’any

On: Sant Feliu de Guíxols

Organitza: Sant Feliu Parc Aventura