Solsona dona la nota

Una trentena d’actuacions musicals és el programa que ofereix el festival Solsona dona la nota, durant els mesos de juliol i agost.

Compositors i bandes internacionals i també catalanes actuen a diferents espais de la ciutat com el Teatre Comarcal, la plaça del Camp o la catedral. Els estils musicals són diversos: jazz, música de cambra, electrònica, gòspel, música celta… també se celebren diverses revetlles musicals amb actuacions variades, cada dissabte a la nit.

Amb motiu d’aquest esdeveniment musical, l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) ofereix recitals al carrer perquè tothom pugui gaudir de la música. La Cobla Juvenil Ciutat de Solsona també actua en diverses audicions de sardanes.

En el marc de Solsona dona la nota també se celebra el festival La Mare. Un esdeveniment multidisciplinari amb música, circ contemporani, dansa i stand-up comedy que té com a escenaris el parc de la Mare de la Font i la font de la Mina.

Bona part de les actuacions són d’entrada lliure, així doncs apropeu-vos a Solsona, Ciutat amb Caràcter de Catalunya, durant l’estiu per gaudir de la música a l’aire lliure.