Vacances en família a Catalunya

A Catalunya volem que la teva família es trobi com a casa quan vinguis de vacances. Com ho aconseguim?
A més del paisatge tant de muntanya com de costa, et proposem activitats emocionants especialment pensades per als nens. I, molt important: Oblida’t de trones, banyeres, canviadors, pitets i tot allò que et complica fer la maleta. Comptem amb equipaments adaptats a les necessitats de les famílies.

Disposem d’ una certificació que garanteix una oferta familiar a 27 destinacions (19 al litoral i 8 a la natura) i de 7 estacions d’esquí. Pots fer activitats durant tot l’any adaptades a l’edat dels més petits. I sobretot, en un entorn segur i atractiu per als nens.

A Catalunya cuidem de la teva família.

MOTIUS PER ESCOLLIR UNA DESTINACIÓ FAMILIAR CERTIFICADA

Experiències que no oblidareu

Troba la teva experiència

Busca per edat, localització, temporada o categoria la teva pròxima escapada amb nens a Catalunya.

Controls del mapa interactiu d’experiències a Catalunya

Utilitzar el mapa és molt senzill:

  • Per veure la informació resumida de l’experiència al mapa, clica sobre els marcadors de color blau.
  • Per moure el mapa, arrossega el ratolí per sobre.
  • Per ampliar el mapa, fes doble clic amb el botó esquerre del ratolí o bé mantén la tecla CTRL (Win) o CMD (Mac) mentre mous el ratolí.
  • Per reduir el mapa, fes doble clic amb el botó dret del ratolí o mou la roda del ratolí.
  • Per seleccionar el tipus d’experiència, marca aquella categoria les experiències de la qual vols veure en el mapa. S’il•luminaran en un altre color. Pots creuar-la amb la resta de categories. O sigui, pots escollir experiències d’estiu per a nens de 0 a 3 anys. Per canviar de categoria torna a clicar en la seleccionada perquè es desmarqui o bé escull la categoria superior (tot l’any, edat...) que esborra la selecció prèvia i et permet tornar a veure totes les experiències al mapa.

Rutes amb nens

Experiències viscudes