Tot el que pots fer dalt d’un globus aerostàtic

Segur que has anat a molts casaments i que te n’han explicat encara més, però difícilment cap serà tan atrevit com aquest. T’imagines un casament en un globus aerostàtic?

Amb l’empresa Kon-tiki, que fa més de 25 anys que organitza vols en globus per tot el territori català, pots fer-ho. Només cal que els contactis i els expliquis les teves necessitats per fer el casament als núvols. En les cistelles dels seus globus, que tenen capacitats de fins a 16 persones, hi ha lloc pels nuvis, els pares dels nuvis, el batlle i algun convidat. Imagina’t com seria donar el “sí, vull” sobrevolant la Serra del Cadí.

Una activitat per a tots els públics

No et pensis que per pujar en globus t’has de casar. Ho pots fer amb els amics o amb la família, els nens a partir dels 5 anys ja poden volar. I, també, pots triar entre una de les 12 rutes que fan per Catalunya o alguna de les que organitzen per Espanya. En tens per la costa i per la muntanya, en funció dels teus gustos.

Una de les sortides més espectaculars que fan és la Pirineus-Cerdanya. T’enlairaràs des de Bellver de Cerdanya i sobrevolaràs els Pirineus de França i de Catalunya. A casa nostra, sobrevolaràs la Serra del Cadí, les pistes d’esquí de Masella i La Molina, i a terres franceses, el Canigó. Durant la ruta es combinarà el vol rasant a poca altura per sobre de prats verds i petits pobles com Pi o Prullans, amb el vol d’altura, que s’enfila fins els 2.000 metres. El passeig dura al voltant d’una hora i quart que gaudiràs de principi a fi.

Sobrevolant els Pirineus de Catalunya.

Globus accessibles

Kon-tiki no posa barreres al cel. Disposa de globus accessibles perquè puguis fer una passejada aèria encara que tinguis algun problema de mobilitat. Només cal que truquis i els expliquis quines són les teves necessitats. Ells s’encarregaran d’adaptar-te la cistella perquè gaudeixis d’unes panoràmiques espectaculars de Catalunya.

Segur que la boda a les altures t’ha sorprès, doncs encara hi han més coses que es poden fer dalt d’un globus que has de descobrir. T’animes?

Totes les imatges han estat cedides per Kon-tiki.