T’atreveixes a ser el nou Guest Instagramer?

Si estàs orgullós de Catalunya, per què no ho comparteixes amb 300 milions d’instagramers? Vols ser un dels Guest Instagramer 2015? Ara t’expliquem com fer-ho.

El repte comença avui. Busquem imatges relacionades amb el teu poble o ciutat, que mostrin la cultura de la nostra terra, racons que transmetin història, tradicions que ens expliquen… És el moment d’immortitzar-les i pujar-les a Instagram.

Durant els propers 15 dies pots participar-hi pujant les teves fotos etiquetades amb els següents hashtags #Catalunyaescasateva #CatalunyaExperience i #CatalunyaPlaces.

Quan les comparteixis, també les has de geolocalitzar.

D’entre totes les fotografies escollirem un usuari per ser el Guest Instagramer, del que publicarem fotos seves al nostre perfil de @CatalunyaExperience, convertint-se en l’ambaixador 2.0 de la nostra Catalunya durant uns dies.

 

Far de la Banya Castellers a BarcelonaCongost de MontRebei

Nova edició del Guest Instagramer de #CatalunyaExperience

El concurs organitzat l’any passat per l’Agència Catalana de Turisme va ser tot un èxit, amb el que es van identificar diversos Guest Instgramers, considerats aquells que només despertar-se pensen: “Jo #ComparteixoCatalunya perquè tinc molt per ensenyar de la nostra terra, perquè m’agrada compartir els meus racons preferits, perquè estic orgullós de fer-ho”.

A través de la mirada dels instagramers, persones d’arreu del món van descobrir el Far de la Banya, a Tarragona, o Santa Fe del Montseny. Van descobrir com és casa teva.

Si l’any passat no hi vas participar, aquest any no ho pots deixar passar.  Segur que tens algun racó per mostrar. A més, aquest any no hi ha un repte, sinó que en són cinc de diferents.

 

#CatalunyaPlaces #CatalunyaNature #CatalunyaMediterranean #CatalunyaWineTourism #CatalunyaFoodies

El funcionament dels reptes serà sempre el mateix. Començaran el segon dilluns del mes. En tots ells hauràs de fer servir els hashtags #Catalunyaescasateva #CatalunyaExperience i un de diferent per a cada temàtica.

El primer repte, ja ho saps, comença avui. El segon en el mes de maig i estarà dedicat a la natura (#CatalunyaNature). Després durant el juliol serà el torn del repte sobre el Mediterrani català (#CatalunyaMediterranean), al setembre el de l’enoturisme (#CatalunyaWineTourism) i el darrer, el mes de novembre,  la gastronomia (#CatalunyaFoodies).

Volem que expliquis a la comunitat d’igers com és casa teva. Ja sabem que el nostre país és tant petit que des de dalt d’un campanar sempre es pot veure el campanar veí, però entre ambdós campanars hi ha tot un univers de racons i cultura que tu pots descobrir al món.

Acceptes el nou repte Guest Instagramer?

Visita el nostre perfil a Instagram @CatalunyaExperience

Santa Fe del MontsenyVall de Boí Sant Climent de TaüllFar del Fangar de les Terres de l'Ebre