Posa’t en marxa: arrenca la temporada de neu 2016-2017

Si ets dels que esperen amb candeletes l’arribada del fred perquè comencin a caure els primers flocs de neu i les pistes d’esquí obrin les portes, estàs d’enhorabona. Les nevades ja han fet acte de presència als Pirineus de Catalunya i la temporada de neu queda oficialment inaugurada.

Catalunya posa a la teva disposició, un any més, 16 pistes d’esquí amb un munt de canvis perquè gaudeixis sense límits de la neu i de tot el que t’ofereix. Algunes de les novetats que t’esperen a les estacions catalanes són millores a les instal·lacions, activitats destinades a tota la família, esdeveniments especials al llarg de la temporada i ofertes adaptades a totes les butxaques.

Esquiador a La Molina/Oriol Molas

Esquiador a La Molina / Oriol Molas

Neu al millor preu

Les cinc estacions del Grup FGC inicien la temporada amb una reducció de les tarifes que permetrà apropar la neu a tots els públics. La gran novetat d’aquestes estacions (La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Port Ainé i Espot) és que han rebut la certificació d’equipament de turisme familiar per part de l’Agència Catalana de Turisme. Per això aquesta temporada han renovat els jardins de neu i parcs lúdics i algunes fins i tot han creat una ludoteca perquè els nens es diverteixin a la neu.

Parc lúdic d'Espot / FGC

Parc lúdic d’Espot / FGC

Gaudeix de les novetats

Durant aquests últims mesos, algunes pistes han apostat per una inversió en la millora i adequació de les seves instal·lacions, com ha succeït amb la remodelació de Baqueira Beret (que ofereix ja un total de 151 km de pistes abalisades). Boí Taüll ha creat un nou forfet exclusiu per a aquells que volen anar a l’Snow Park i han ampliat l’oferta d’activitats del parc de neu.

Per altra banda, Masella ha ampliat el nombre de pistes amb neu produïda i l’estació del Solsonès, Port del Comte, ha millorat l’accés a la zona de ‘tubbies’ i trineus i ha renovat la xarxa de producció artificial.

Esquiadors a Masella

Esquiadors a Masella

Esquí i molt més

Recorda que les estacions de Catalunya no només t’ofereixen pistes i més pistes per gaudir tant de l’esquí alpí com de l’esquí nòrdic a tots els nivells. També posen al teu abast desenes d’activitats i esdeveniments que faran de la teva visita als Pirineus una experiència única. El seu suport a la pràctica de l’esport de neu, per exemple, les posiciona com un referent en l’organització d’esdeveniments esportius internacionals.

Raquetes de neu a Boí Taüll/Boí Taüll Resort

Raquetes de neu a Boí Taüll / Boí Taüll Resort

Aquest hivern no dubtis a rodejar-te dels paratges privilegiats del nord de Catalunya i esprem al màxim totes les possibilitats que t’ofereix la temporada de neu 2016-2017.

La imatge de portada és de l’estació de Masella.

Posts relacionats

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Tres rutes blanques amb raquetes pels Pirineus de Catalunya

Més neu per menys diners a Catalunya

Més neu per menys diners a Catalunya

Esquia sota la llum de la lluna a Masella

Esquia sota la llum de la lluna a Masella

Objectiu Pirineus-Barcelona 2030

Objectiu Pirineus-Barcelona 2030

A la neu sense barreres: estacions accessibles

A la neu sense barreres: estacions accessibles

Travessa els Pirineus de Catalunya saltant d'un 'snowpark' a un altre

Travessa els Pirineus de Catalunya saltant d'un 'snowpark' a un altre