Planifica la teva esquiada amb les apps de les estacions

Conèixer l’estat de la neu, saber on és el punt de venda de forfets, que et puguin localitzar en cas d’emergència, controlar els quilòmetres que has recorregut o compartir la teva passió per l’esquí a les xarxes socials. Les aplicacions de les estacions d’esquí dels Pirineus de Catalunya et faran l’estada a la neu molt més fàcil.

Localitza els teus amics a les estacions del grup FGC

Un exemple són les estacions del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé), que tenen una app per a cada estació. Per estar al dia sobre les darreres novetats de l’estació, la previsió meteorològica o veure l’estat de les pistes. Aquestes estacions compten amb 20 rutes amb diferents nivells de dificultat, que es poden fer a peu (ATOTAPEU) i en bicicleta (ATOTABICI). Des de l’app podràs accedir a la informació detallada de cadascuna de les rutes (mapes, traçat, nivell de dificultat, llocs d’interès…).

També podràs xatejar amb la resta d’usuaris que esquien a la mateixa estació que tu o en una altra de FGC. Podràs compartir informació amb ells sobre les teves baixades i fins i tot veure on són els teus amics o familiars.

App de l'estació Vall de Núria

App de l’estació Vall de Núria

La Molina GPS Navigator

A l’estació de La Molina és impossible perdre’t, gràcies al servei de localització i navegació en pistes que estrenen aquesta temporada. La navegació GPS de Skitude és un innovador servei d’orientació amb què es millora l’experiència i seguretat a les pistes. Permet buscar rutes en funció del temps, la distància i el nivell de dificultat , i depenent de l’obertura d’instal·lacions. Té sistema de guiatge per àudio, recàlcul de rutes i navegació online i offline. Hi pots accedir a través de l’app de La Molina.

Orienta’t amb l’aplicació de Baqueira Beret

Baixa’t l’app BaqueiraBeret i podràs estar informat de la meteorologia i l’estat de pistes i remuntadors abans de començar a esquiar. A més disposa del servei ‘Vull Anar’, que t‘indica la forma d’arribar amb el teu vehicle fins als punts de venda de forfets, als aparcaments i a les oficines de Baqueira Beret. I si t’agrada ser previsor, t’interessarà saber que l’aplicació et proveeix amb el telèfon d’emergències que correspongui al lloc on siguis.

App de Baqueira Beret

App de Baqueira Beret

La predicció meteorològica de la Masella en temps real

Vols anar a la Masella i assegurar-te que esquiaràs amb bon temps? L’app de l’estació està vinculada directament a les estacions meteorològiques de Masella, així pots conèixer la predicció meteorològica en temps real. L’aplicació compta amb més funcionalitats interessants, com l’accés a les webcams de l’estació o accés a My Skitude, un perfil personal on pots guardar els teus tracks, consultar les teves estadístiques, localitzar els teus contactes i capturar fotografies geolocalitzades a les pistes, que podràs compartir al teu perfil.

Els reptes de Port del Comte

Port del Comte et proposa alguns reptes, superar-los pot tenir premi. Vols saber com? Per mitjà de la seva aplicació descobriràs els desafiaments que et plantegen i com participar-hi. Un dels reptes: els 20 esquiadors que hagin recorregut major distància (enregistrada a l’app) participaran en el sorteig d’una Go Pro Hero 4. Pots competir fins i tot sense connexió a internet, només cal que recordis sincronitzar els teus tracks o geofotos amb el perfil que, prèviament, t’hauràs creat a l’app, quan recuperis la connexió.

Què esperes per descarregar-te l’aplicació de la teva estació preferida?

 

La imatge de portada és de Marc Gasch a Baqueira Beret.

Posts relacionats

On són els límits? Descobreix el 'freeride'

On són els límits? Descobreix el 'freeride'

Viu la pujada d’adrenalina sobre una moto de neu a Catalunya

Viu la pujada d’adrenalina sobre una moto de neu a Catalunya

4 apps imprescindibles per anar a la neu

4 apps imprescindibles per anar a la neu

El telemarc o com reviure els orígens de l'esquí

El telemarc o com reviure els orígens de l'esquí

Explora els cims catalans fent esquí de muntanya

Explora els cims catalans fent esquí de muntanya