L’Hola Família agrada a pares i fills

Si una cosa tenen els nens és que són transparents a l’hora de mostrar si una cosa els agrada o no. Amb l’Hola Família 2018 no hi ha dubte: va triomfar entre els més menuts de casa. Entre els pares i mares, també. 12.000 nens i nenes i les seves famílies van participar en les més de 200 activitats que estaven programades entre els dies 20 i 22 d’abril i 18 i 20 de maig del 2018. Era la primera vegada que des de l’Agència Catalana de Turisme s’organitzava aquest esdeveniment.

Propostes culturals, esportives, teatrals, a la natura, tallers… La llista d’activitats de l’Hola Família encara era més llarga. Tota l’oferta estava pensada especialment perquè pares i fills poguessin compartir el seu temps lliure com més els agradés. Podien triar en funció del tipus d’activitat o, també, el municipi on els venia de gust fer-la.

Activitat de l'Hola Família

Activitat de l’Hola Família

Municipis i empreses bolcats en les famílies

Hi van participar 230 empreses i equipaments turístics familiars de 25 municipis d’arreu de Catalunya. Aquestes destinacions turístiques de platja, de natura i de muntanya i les empreses estan certificades amb el segell de Turisme Familiar. El concedeix l’Agència Catalana de Turisme i certifica que compten amb infraestructures i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

Capturant llegendes

Per a aquesta primera edició de l’Hola Família el tema escollit van ser les Llegendes en Família, per posar en valor la història i la mitologia del territori. I es va fer d’una manera adaptada als nous temps. Es va crear una aplicació mòbil per buscar els éssers llegendaris creats per a l’ocasió i que estaven amagats en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Més de 1.560 usuaris es van descarregar l’app Llegendes en Família i es van llançar a la caça d’aquests éssers màgics.