Parcs temàtics

Una remullada a l’Illa Fantasia

Afegir a la llista de desitjos

A Costa Barcelona trobaràs més de 70.000m2 de piscines, tobogans i molta aigua. Es tracta de l’Illa Fantasia, el parc aquàtic de Vilassar de Dalt.

Tot el que necessiteu per gaudir d’una jornada familiar completa és aquí. Us hi esperen atraccions per a totes les edats i de diferents velocitats perquè des dels més petits fins als adults us divertiu al màxim.

Si us agraden les emocions fortes, proveu els tobogans de tub en espiral de més intensitat, poseu-vos a més de 60 km/h baixant pels kamikazes o llisqueu pels supertobogans tous. També podeu atrevir-vos amb els flotadors gegants, sobre els quals podeu baixar de dos en dos per l’immens tobogan aquàtic de 180 metres.

Si, en canvi, busqueu atraccions més suaus, no us perdeu els tobogans en corba o en zig-zag, la piscina d’onades, el Jardí de les Delícies amb escultures i cascades o els Minitous pels més petits.

El parc no només us ofereix diversió aquàtica, sinó que també hi podeu trobar botigues, un supermercat, restaurants i una zona de pícnic per prendre un aperitiu entre atracció i atracció.

Quan: Estiu

On: Vilassar de Dalt

Organitza: Illa Fantasia