Esport en família Natura i aventura

Una passejada aquàtica pel pantà de la Baells a Berga

Afegir a la llista de desitjos

Durant el recorregut amb caiac pel pantà veureu el monestir de Sant Salvador de la Vedella, un supervivent. Una de les principals riqueses naturals de la zona és el pantà de la Baells. Va ser construït l’any 1973 amb l’objectiu de recollir l’aigua del riu Llobregat i la riera de Vilada per abastir Barcelona i la seva àrea metropolitana.

La millor manera de visitar-lo és navegant-hi: llogueu un caiac, cordeu-vos les armilles salvavides i a l’aigua. Els nens gaudiran d’allò més aprenent a remar i fent carreres de velocitat amb la resta de caiacs.

Una altra opció és llogar un patinet i aprofitar l’arribada de la calor per tirar-se pel seu tobogan a les aigües de color turquesa. I és que la natació també hi està permesa. Inclús podeu acomodar-vos amb les canyes de pescar a la riba del pantà i intentar atrapar alguna carpa.

I una curiositat que sorprendrà als nens: al bell mig del pantà hi veureu el monestir de Sant Salvador de la Vedella, l’únic que queda de l’antic poble amb el mateix nom que va quedar inundat per les aigües de l’embassament.

Quan: Primavera i estiu

On: Berga

Organitza: Turisme del Berguedà