Esport en família Natura i aventura

Recorre la Via Verda de la Terra Alta amb nens

Afegir a la llista de desitjos

Entre la natura abrupta de la serra de Pàndols i la de Cavalls s’obre pas un antic traçat ferroviari.

Aquesta via havia de connectar l’Aragó amb Tortosa per tenir una sortida al mar, però el projecte no es va arribar a enllestir mai i va caure en desús. Des de fa anys el traçat ha renascut convertit en la Via Verda de la Terra Alta, un recorregut fàcil per fer en bicicleta amb nens.

L’equip de Montsport et proposa que recorreu amb la família el tram de la Via Verda que comença a Horta de Sant Joan i va fins a Pinell de Brai. Ells hi posen les bicicletes –tenen cadiretes per als més menuts o bicicletes familiars– i el casc.

El trajecte té al voltant de 20 quilòmetres amb desnivell descendent que es poden recórrer en dues hores aproximadament, depenent del vostre ritme i de les parades que vulgueu fer, i està ben senyalitzat.

Bona part de l’etapa ciclista discorrerà al costat del riu de la Canaleta, alternarà el pas per túnels i viaductes, i tindreu unes panoràmiques espectaculars de la zona.

En arribar a Pinell de Brai us recollirà un transport de Montsport que us retornarà al punt de sortida. Ja veus que l’activitat té totes les facilitats per fer-la en família.

Us poseu en marxa?

Quan: Tot l’any

On: Horta de Sant Joan

Organitzat: Montsport