Natura i aventura

Paisatges d’alçada a la Vall de Núria

Afegir a la llista de desitjos

La Vall de Núria és un espai familiar i acollidor on val la pena fer una escapada a l’estiu. Et fem una proposta que segur que t’interessarà: un bitllet combinat del cremallera i del telefèric que us permetrà gaudir de la gran bellesa dels paisatges d’aquesta vall del Ripollès. 

El cremallera és l’únic mitjà per accedir a la vall, tret que prefereixis anar pel camí de muntanya. Són 12,5 km de paisatge espectacular i 1.000 metres de desnivell en el cremallera més alt del Sud d’Europa. Pots agafar-lo a l’estació de Ribes Enllaç, a la de Ribes Vila de Ribes de Freser –40 minuts per  trajecte– o a la de Queralbs –20 minuts per trajecte–, que és el punt més alt de la vall amb accés per carretera. 

I perquè acabis de gaudir de la gran bellesa d’aquest espai natural, et proposem pujar al Telefèric de la Coma de Clot, a la mateixa Vall de Núria, que et portarà fins al Pic de l’Àliga, a 2.170 metres d’alçada. La vista panoràmica de la vall i del seu entorn us fascinarà. 

Per a aquells que encara en volen més, l’estació d’esquí de Vall de Núria organitza un munt d’activitats per als més petits de la casa, tant a l’estiu com a l’hivern.

Consulta aquí els horaris del cremallera. Abans de pujar-hi, descarrega’t gratuïtament l’audioguia, que val la pena. Fes-ho abans de començar el viatge, ja que durant el trajecte no hi ha connexió. Recorda portar els auriculars de casa per no molestar la resta de viatgers.

Quan: Tot l’any, excepte del 2 de novembre al 4 de desembre, que només està obert dissabte i diumenge.

On: Vall de Núria

Organitza: Vall de Núria