Parcs temàtics

Jugant entre gnoms a Lloret de Mar

Afegir a la llista de desitjos

Qualsevol moment és bo per visitar el Gnomo Park a la Costa Brava. Si no n’heu sentit parlar mai, prepareu-vos per a una infinitat de jocs i aventures. Es tracta d’un complex de 40.000 m2, situat en un bosc de pins mediterranis a la carretera de Lloret a Blanes. Aquest parc tan màgic es caracteritza per la seva família de gnoms, que es troben repartits per les instal·lacions.

Al parc infantil, perfecte per als més menuts, hi trobareu una piscina de boles, una minidisco amb efectes especials, jocs a l’aire lliure, tallers de manualitats i fins i tot la projecció de pel·lícules infantils.

Passeu pels circuits de minigolf i competiu per veure qui encerta més pilotes als forats. Un altre imprescindible del parc és l’Arbre Aventura, un circuit per enfilar-se entre els arbres, tirar-se per les tirolines, recórrer els ponts tibetans i completar els diversos recorreguts que encantaran als nens. I aquí no s’acaba tot. També trobareu una selecció dels millors jocs a l’interior i a l’aire lliure, com el billar, el minibowling, els minikarts o els llits elàstics. La diversió està més que garantida.

Quan: Primavera i estiu

On: Lloret de Mar

Organitza: Gnomo Park