Festes populars i altres Mar i platja

Festival Xalaro a Platja d’Aro

Afegir a la llista de desitjos

Reserva’t els dies 18 i 19 de juny per passar-ho bé en família a Platja d’Aro. L’estiu començarà molt animat amb un festival d’espectacles familiars. Tot un cap de setmana ple d’espectacles de pallassos, circ i màgia. També hi haurà animació al carrer i concerts musicals infantils.

El Miniclub Infantil de la Platja Gran estarà dinamitzat per un equip de monitors. S’organitzaran tota mena de tallers, manualitats, jocs de platja, inflables gegants, etc. Al passeig Marítim de la vila posaran a prova l’habilitat sensorial dels infants amb una sèrie de jocs participatius.

Si tens ganes de conèixer la vila d’una manera diferent i divertida, participa en la gimcana On és en Xalarí. Amb l’ajuda d’un plànol i unes pistes hauràs de trobar els indrets marcats. Quan la completis, tens un regal esperant-te a l’oficina de turisme.

Quan: 18 i 19 de juny

On: Platja d’Aro

Organitza: Ajuntament de Platja d’Aro

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.