Natura i aventura

Explora volcans amb un ‘segway’ a la Vall d’en Bas- Les Preses

Afegir a la llista de desitjos

És divertit, pràctic i es controla amb els moviments del cos. Tens algun dubte si un vehicle amb aquestes característiques els agradarà als teus fills? Segurament, no.

Parlem del segway, aquest vehicle elèctric que funciona mitjançant el desplaçament del pes del cos. Naturatours en té, a disposició de les famílies, un arsenal per recórrer el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa a través de diverses rutes traçades.

Una de les rutes parteix de la vila històrica de Santa Pau i visita almenys cinc dels 15 volcans del parc natural. Durant el recorregut guiat et descriuran cada volcà, l’any de la seva erupció, el color de la lava, la forma del seu cràter… També visitaràs cases de pagès tradicionals que conserven encara l’activitat agrícola, com una granja de llemosines, i els emblemàtics camps de fesols de la regió, que compten amb Denominació d’Origen Protegida.

El tours en segway s’adapten a les teves necessitats. Tens disponibles quatre durades diferents, que van des del més breu d’una hora fins al de tres hores. La conducció del segway és senzilla, fareu una breu pràctica prèvia abans de posar-vos en marxa.

Quan: Primavera i estiu

On: Santa Pau

Organitza: Naturatours