Natura i aventura

En ruc pels camins de Pedra Tosca a la Vall d’en Bas – Les Preses

Afegir a la llista de desitjos

Al municipi de Les Preses hi ha un laberint perquè els nens corrin, juguin i s’hi perdin fins que en trobin la sortida. Parlem del Parc de Pedra Tosca.

Aquest espai rural és un indret de camins encreuats, parets seques i camps de conreu, originat a partir de l’activitat volcànica de la zona fa milers d’anys. La humanitat l’ha anat modificant al llarg de la història i en l’actualitat es considera un espai natural de gran valor ambiental i ecològic per a la comarca. Podeu descobrir com era la vida dels avantpassats de la Garrotxa fa 150 anys.

Et proposem fer-ho d’una manera ben especial: dalt d’un ruc de raça catalana. Els paisatges que ofereix el parc són màgics, i més si s’exploren amb un company tan singular.

L’empresa Rucs i Someres ofereix aquestes passejades turístiques pel parc, on els nens passaran pels laberints de pedres i pels camps de conreu, envoltats del silenci i la serenitat que caracteritzen el Bosc de Tosca. L’activitat es realitza els dissabtes, diumenges i festius al matí.

Quan: Tot l’any

On: Les Presses (Girona)

Organitza: Rucs i Someres