Mar i platja

Els sabors únics de la ruta de les muscleres a la Ràpita

Afegir a la llista de desitjos

Gaudiu de la natura i de la gastronomia del Delta de l’Ebre al llarg d’aquest recorregut amb degustació a les muscleres de la Ràpita. L’Estació Nàutica d’aquest municipi us ofereix l’oportunitat de contemplar la bellesa de la badia dels Alfacs i tastar el seu marisc.

Us embarcareu en una golondrina que us allunyarà del port de la Ràpita mentre veieu la silueta del Montsià a l’horitzó. Gaudireu de les vistes a la costa, passareu per les salines de la Trinitat i també per la Punta de la Banya.

Desembarcareu al Musclarium, pujareu sobre els vivers de musclos i ostres i els degustareu amb una copa de cava. Els nens podran triar un acompanyament i un refresc.

A l’Estació Nàutica podeu practicar-hi una gran varietat d’esports aquàtics, com surf de rem, vela lleugera, esquí de cable o submarinisme. O si ho preferiu, llogar una embarcació per navegar en família al vostre aire.

Tant si us agrada la pesca com si no hi esteu massa familiaritzats, també ofereixen activitats per conèixer aquest ofici de primera mà amb la pròpia embarcació del pescador. Les opcions són moltes per fer una escapada completa al Delta.

Quan: Tot l’any

On: la Ràpita

Organitza: Estació Nàutica La Ràpita