Parcs temàtics

El món de la velocitat a Ferrari Land

Afegir a la llista de desitjos

El popular PortAventura World compta amb un parc temàtic únic a Europa, dedicat en exclusiva a la marca de cotxes Ferrari. La velocitat de les seves atraccions us deixarà sense respiració.

Comenceu fent un recorregut per la història de la marca italiana a l’edifici Ferrari Experience, on en descobrireu tots els detalls amb al seu viatge interactiu i les experiències virtuals de Fórmula 1 i GT.

Si voleu experimentar la velocitat com a pilots professionals o jugar a ser mecànics als boxs on es produeixen les parades tècniques, acosteu-vos als simuladors. També hi ha una zona de jocs per als més petits amb un laberint de tobogans.

El plat fort, però, és sens dubte el Red Force. Es tracta de l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa, amb un recorregut de 880 metres i una acceleració de 180 km/h en només 5 segons. La torre us elevarà a 112 metres d’altura, així que prepareu-vos per viure sensacions úniques.

Al parc també hi trobareu la torre de caiguda lliure i la de rebot, inspirades en el moviment dels pistons d’un motor. I no podeu finalitzar l’aventura sense gaudir en família d’una competició en primera persona al circuit de curses.

El parc està inspirat en Itàlia i hi trobareu reproduccions del seu patrimoni, com el Colosseu de Roma o el campanar de la Catedral de Venècia.

Quan: Tot l’any

On: Vila-seca

Organitza: PortAventura World