Parcs temàtics

Diversió per a tota la família a PortAventura World

Afegir a la llista de desitjos

El cos us demana marxa a tu i a tota la família. Concediu-li el desig amb una allau d’activitats al principal parc temàtic de Catalunya. Ha arribat l’hora de visitar PortAventura Park.

El parc és tot un veterà de l’oci familiar a Catalunya, fa 25 anys que fascina els visitants amb les seves atraccions distribuïdes en els sis móns que recrea amb molta fidelitat: Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West i SèsamAventura. Tant és així que en una visita a PortAventura Park, el cònsol de la Xina a Barcelona va quedar sorprès per la fidelitat amb la qual s’havia reproduït el tram de muralla del parc.

El Dragon Khan és un emblema entre les muntanyes russes a nivell europeu. Els 8 loopings i una velocitat de 110 km/h són una temptació per als amants de les emocions fortes. Ara bé, el gran punt fort de PortAventura Park és que ofereix atraccions per a totes les edats, com la Tami Tami, la muntanya russa per a petits de SèsamAventura.

A Polinèsia els menuts també tenen les canoes, una atracció pensada perquè els més petits també gaudeixin de les emocions de la selva d’aquest món.

Corda’t el cinturó, que això agafa velocitat. PortAventura World ha redoblat l’oferta d’oci amb la creació de Ferrari Land, el parc temàtic dedicat a la icònica marca d’automòbils. Són 70.000 metres quadrats creats per viure les emocions de la velocitat que caracteritzen la marca amb propostes per a totes les edats.

Tens l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa i gaudiràs d’una muntanya russa que simula la conducció d’un dels cotxes més emblemàtics del mercat.

Quan: Tot l’any

On: Vila-seca

Organitza: PortAventura World