Natura i aventura Visita i aprèn

Cultura i natura en profunditat a la Vall d’en Bas – Les Preses

Afegir a la llista de desitjos

Sabies que la Vall d’en Bas és l’únic poble que representa Catalunya al Programa de Memòria del Món de la UNESCO? És un recull dels principals documents que han marcat la història universal, i el llibre del Sindicat Remença de la Vall hi està inclòs.

Aquesta i d’altres curiositats és el que trobareu al Centre de Natura i Cultura de Can Trona, que vol donar a conèixer el patrimoni de la zona. Al seu Ecomuseu hi ha un espai d’interpretació de la història, la flora i la fauna i la geologia de la Vall d’en Bas. Els nens n’aprendran a través dels audiovisuals, les pantalles tàctils amb jocs i els panells informatius de la sala.

Can Trona és tota una inspiració per animar-vos a descobrir la terra de volcans, laves i antics llacs que és la Garrotxa. Trobareu diferents itineraris per endinsar-vos als seus paisatges i gaudir d’indrets com el Salt de Sallent, l’ermita de Santa Magdalena, el mirador de la Vall d’en Bas o el volcà Racó. A prop hi teniu el poble de Sant Esteve d’en Bas, alçat sobre un petit turó.

Quan: Tot l’any

On: La Vall d’en Bas

Organitza: Centre de Natura i Cultura de Can Trona