Natura i aventura Parcs temàtics

Acceptes el repte de llançar-te amb una tirolina de 140 m a Cambrils?

Afegir a la llista de desitjos

Confessa-ho. Mirant la pel·lícula El llibre de la Selva amb els nens no us heu imaginat saltant de liana en liana com el Mowgli?

Al parc d’aventura Jumpland pots deixar sortir el Mowgli que tens a dins, llançar-te en tirolina i creuar ponts de cordes suspesos a l’aire amb els teus fills. Tenen circuits amb diferents nivells de dificultat que podeu fer junts o per separat.

L’atracció estrella és la tirolina MegaJump. Té 140 metres de llargària amb un pendent força pronunciat. Des del punt de sortida es veu el mar, encara que està a més de dos quilòmetres i mig de distància i hi ha edificis pel mig.

L’arribada és a una cova sota terra ambientada amb so i efectes especials. La seguretat de tot el parc està molt cuidada. Per exemple, la tirolina disposa d’un sistema de frenat automàtic. Et veus a punt per llançar-t’hi?

A més d’una jornada de diversió, Jumpland és una forma sostenible de contactar amb la natura en família. El parc d’aventures està situat enmig d’un camp d’oliveres de Cambrils.

Tota la fusta utilitzada per fer les estructures dels circuits procedeix de boscos de tala sostenible i les instal·lacions s’alimenten amb energies renovables.

Quan: Tot l’any

On: Cambrils

Organitza: Jumpland Aventura