Vols convertir-te en un monjo copista?

Saps a què es dedicaven molts monjos de l’època medieval? A l’Scriptorium del monestir de Santa Maria de Ripoll ho descobriràs en família, de forma didàctica.*

Durant la visita guiada en aquest espai coneixeràs el gran llegat cultural del monestir i la important producció i còpia de manuscrits que va produir dels segles X al XII, una de les més importants d’Europa.

Després d’agafar una mica d’inspiració participaràs en un taller de monjo copista per crear un punt de llibre personalitzat. Podràs escriure amb una ploma d’oca, una canya o una ploma metàl·lica i amb una mica de tinta i models de lletra gòtica i carolina segur que et surt una gran creació medieval!

Es tracta d’una exposició permanent i amb el tiquet de la visita guiada tindràs entrada lliure al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Quan: El museu ha programat un nou calendari de visites guiades, que s’anirà actualitzant cada mes. Per garantir la seguretat i l’aforament, podeu adquirir les entrades per internet.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

On: Ripoll

Organitza: Museu Etnogràfic de Ripoll

Plaça de l’Abat Oliba, s/n

17500 Ripoll (Girona)

Tel. +34 972 703 144