Viu una experiència gaudiniana

La Gaudí Experiència és tota una aventura en 4D pel llegat d’Antoni Gaudí en format interactiu. A Barcelona t’espera una visita que et portarà a l’interior de la ment del genial arquitecte.

Posa’t les ulleres a la sala de projeccions d’aquest espai expositiu, asseu-te a la cadira i prepara’t per veure i tocar un bosc que es converteix en imponents columnes com les del Parc Güell. Descobreix xemeneies sota les quals s’amaga un exèrcit de guerrers com els de la Pedrera. Sobrevola una teulada que oculta la pell d’un drac, com la de la Casa Batlló… i agafa’t bé a la butaca perquè aquí les cadires i el modernisme es belluguen i molt.

Després de l’experiència interactiva pots descobrir maquetes úniques de Gaudí, en un espai especial habilitat, com una de l’Hotel Attraction de Nova York, que mai es va arribar a construir. I també, consultar tot el que vulguis sobre Gaudí en els tres murs interactius amb què compta la Gaudí Experiència, que funcionen com a grans tauletes tàctils.

Si vens amb nens, els agradarà visitar la zona infantil, on poden jugar amb diversos jocs inspirats en l’obra de Gaudí, com trencaclosques digitals amb les seves creacions més importants i molts d’altres. Segur que es posaran molt creatius.

Preparat per experimentar l’obra de Gaudí?

Quan: Tot l’any

On: Barcelona

Organitza: G Experiència
C/ Larrard, 41
08024 Barcelona
Tel.+34 932 854 440