Viu la subhasta de peix en directe

L’Escala compta amb importants valors naturals i marins en ser a prop d’espais protegits com el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, la duna litoral de Sant Martí d’Empúries i el Parc Natural del Montgrí, Medes i Baix Ter.*

Al Centre d’Interpretació del Peix (MARAM) organitzen visites guiades per conèixer millor el món de la pesca. Si el visites, sabràs com es pesca la famosa anxova de l’Escala i d’altres peixos blaus com la sardina i el verat.

Si vens amb nens serà molt emocionant veure l’arribada de les barques amb totes les captures i la seva preparació per a la subhasta que viureu en directe.

La Confraria de l’Escala us explicarà diferents tècniques de pesca com la de l’encerclament –amb una xarxa en forma de teranyina– o la del tresmall, amb tres malles. Fins i tot els pescadors us ensenyaran com s’ha de manipular el peix fresc.

L’experiència acaba amb un esmorzar mariner amb anxoves al restaurant del costat del MARAM.

El preu de la visita és de 12 € adults o 6€ per a nens fins als 12 anys. L’aforament és limitat i s’ha de fer reserva prèvia.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Tots els dimarts i dijous de 7.15h a 9.15h

On: L’Escala

Organitza: Centre d’Interpretació del Peix (MARAM)

Port Pesquer s/n

17130 L’Escala (Girona)

Tel. +34 972 771 666