Viu el turisme més accessible i proper a Catalunya

Aquest 2020 Catalunya aposta per un turisme de proximitat a l’abast de tothom. Per aquest motiu, el vídeo promocional de la Campanya Gaudeix de Catalunya amb els cinc sentits incorpora el llenguatge de signes en dos idiomes (català i castellà) i en el sistema internacional de signes.

Catalunya realitza des de fa anys un gran esforç per ser accessible a tots els seus visitants. L’objectiu és que tothom, amb independència de les seves condicions, pugui gaudir d’una experiència turística completa.

El verd de les muntanyes i el blau del mar i del cel acompanyaran tots els visitants que arribin a Catalunya aquest estiu i tardor. Seran els companys de viatge ideals per viure grans experiències a l’aire lliure des dels Pirineus fins a les Terres de l’Ebre.

Gaudiran de dies de platja a la Costa Brava, Costa Barcelona i Costa Daurada i es deixaran seduir per les aromes dels vins de les 12 denominacions d’origen catalanes, en una estada enoturística plena de sabor.

Caminaran per valls amb molta història als Pirineus, recorreran camins i visitaran volcans al cor de Catalunya. També tastaran la gastronomia de mar i muntanya, per a tots els gustos, i faran una parada pels pobles amb encant i les viles marineres que es troben repartits per tot el territori.

Catalunya és més a prop i més accessible que mai perquè tothom viatgi, gaudeixi, experimenti, conegui i tasti.

Hi ha més de mil motius per gaudir del territori català.

Catalunya t’espera amb els 5 sentits, gaudeix-ne!

Et proposem